Імовірне розкрадання грошей комунальниками Полтави розслідує міліція

Гроші
31 січня 2013 о 12:171112 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Андрій Стойка, прокурор міста, розповів про хід розслідування кримінальної справи за фактом розтрати грошей міського бюджету.Прокуратура міста передала в міліцію кримінальну справу за фактом підозри у розтраті грошей полтавськими комунальниками.
Про це сьогодні на своїй прес-конференції розповів прокурор Полтави Андрій Стойка.

Нагадаємо, у липні 2012 року по комунальним підприємствам Полтави прокуратурою міста проводилися масові обшуки, вилучалися документи. Прокуратура згодом пояснила свої дії розслідуванням кримінальної справи, порушеної за фактом розтрати та привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт із капітального ремонту трубопроводів опалення, водопостачання та водовідведення у приміщеннях житлових будинків, пов’язаних із цим фактами службового підроблення, за ознаками злочинів, передбачених ч. 2, ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України. Нині ця справа знаходиться на розслідуванні в міліції.

Читайте також – Кримінальну справу про куплену полтавськими комунальниками на 1,5 мільйона дорожчу техніку передали в суд

- Кримінальне провадження за підслідністю направлене в органи внутрішніх справ. По цій справі ще не прийняте остаточне рішення, - повідомив Андрій Стойка, прокурор Полтави.

До речі, раніше прокуратура Полтави передала в міську міліцію справу про поставки неякісного масла в дошкільні заклади освіти.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter