Полтавку, яка продавала весільну сукню, обікрали на 4 тисячі

Новини
Надія Труш5 лютого 2013 о 10:251205 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавку, яка продавала весільну сукню, обікрали на 4 тисячі
Полтавка хотіла продати весільну сукню через Інтернет, а в результаті невідомий «покупець» вкрав у неї 4 тисячі гривень.


фото з сайту dt.uaфото з сайту dt.ua

24-річна полтавка домовилася про продаж своєї весільної сукні через мережу Інтернет.  Однак замість виторгу позбулася грошей, що були на банківській картці.

- У телефонній розмові покупець попросив мене надати номер банківської карти, щоб він міг перерахувати туди кошти за сукню, - скаржилася постраждала міліціонерам. -  Перед тим, як це зробити, я зателефонувала у банк, в якому є клієнтом і запитала про безпечність такої дії, чи можна надавати номер моєї банківської картки. Працівник банку запевнив, що повідомлення номеру картки ніяким чином не загрожуватиме коштам, які на ній зберігаються, головне не називати ПІН-код. Я так і зробила.

До теми: полтавська СБУ шукає екс-керівника банку, яка привласнила майно клієнтів.

Дівчина годину чекала повідомлення про надходження грошей, що мало надійти на номер мобільного. Замість цього сім-карта на мобільному телефоні припинила працювати.

- Щоб зрозуміти у причинах неполадки, дівчина зателефонувала оператору мобільного зв’язку, - повідомили у прес-службі УМВС в Полтавській області. – Там полтавці сказали, що, мовляв, кілька  хвилин тому її номер було заблоковано, як втрачений. Потім дівчина вирішила перевірити банківську карту, виявилося, що з неї зникли усі гроші, які там , 4 тисячі гривень.

Напередодні Нового року в Полтаві телефонний шахрай обікрав пенсіонера на 6 тисяч гривень, а раніше полтавець втратив майже 4 тисячі гривень, продаючи мед через Інтернет.

Також читайте:

Полтавця, який продавав весільну сукню дружини, по телефону обікрали на 2 тисячі гривень

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter