Покусана скаженою собакою полтавка: «Після мене вона вкусила жінку, а потім звалила велосипедиста»

Новини
8 лютого 2013 о 13:133200 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Покусана скаженою собакою полтавка: «Після мене вона вкусила жінку, а потім звалила велосипедиста»
На молоду маму Ольгу скажена собака напала по вулиці Артема.










Фото з сайту ipc-feodosia.orgФото з сайту ipc-feodosia.org









Полтавка поверталась з 5-місячною дитиною додому після прогулянки. Як раптом ззаду її зненацька вкусив пес.

Дивіться карту, де у Полтаві була помічена собака, яка кусає людей



– Вона вхопила мене за стегно, а потім за руку, - розповідає Ольга. – Я її відігнала сумкою. Після чого вона переключилась на жінку, що йшла попереду. Її вона теж вкусила, але жінці пощастило, що її тварина вхопила лише  за куртку. А потім собака почала бігти за велосипедистом, що їхав по дорозі. Напавши на цього чоловіка, скинула його з велосипеда і побігла в напрямку вулиці Некрасова.

До речі, міліція Полтави кинула всі сили на пошуки скаженого пса: особливо патрулюють район 5-ої школи та Зигіна

Мама 5-місячної дитини після випадку зателефонувала своєму брату. Вони пішли до травмпункту.  Там вишукувалась велика черга, серед яких 8 покусаних цим же псом.

– Якраз переді мною вийшла мама з 14-річною дівчинкою, яку теж вкусив собака.  Вони розповіли, що їм помазали руку пральним милом, перебинтували і сказали їхати по вакцину на Горбанівку. У мене розплакалась дитина, тому я поїхала додому. І вже сьогодні тільки зробила щеплення. На моїй нозі залишився слід від шести зубів, також  поранений палець руки.

Проте, полтавські волонтери не вірять у скаженого собаку

Як описала покусана полтавка, тварина висотою їй до коліна. (сама жінка не високого  зросту). Собака повністю рудого кольору, бігає з відкритою щелепою, довгошерстна.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter