У Полтаві Олександр Геращенко та Марта приходили на кастинг «Танцюють всі-6» (фото)

Новини
8 лютого 2013 о 14:313840 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві Олександр Геращенко та Марта приходили на кастинг «Танцюють всі-6» (фото)
Сьогодні, 8 лютого, Олександр та Марта прийшли на передкастинг телепроекту «Танцюють всі-6!».  
Переможець третього сезону цього шоу разом з дружиною прийшли підтримати своїх учнів, які вирішили спробувати свої сили.

Нагадаємо, що передкастинг проходить у міському Будинку культури Полтави.

- На передкастинг сьогодні прийшло пів нашої школи, - розповів Олександр. – Наші учні прибули, як бачите,  одні з найперших, виходить найбільш пунктуальні. «Танцюють всі» – гарний стимул для їхнього розвитку. Займаючись з ними,  ми помітили, що в них є бажання та стремління, це дуже добре.

Інтерв'ю з Олександром Геращенком читайте тут

– Під час передкастингу важливо не перестаратися, - радить полтавцям Марта. – Головне, щоб було стремління і щось незвичайне в людині.

Учасники третього сезону танцювального шоу розповіли про найскладніше, що може чекати їхніх підопічних, якщо вони пройдуть далі:

Олександр та Марта зі своїми учнями, які прийшли показати себе на передкастингОлександр та Марта зі своїми учнями, які прийшли показати себе на передкастинг

– Найскладніше випробування в Ялті, де вирішується доля кожного танцівника. Але їхня доля в проекті залежатиме і від партнерів, з якими їм випаде танцювати в парі. Адже іноді ставлять сильнішого партерна ніж ти, а бо ж навпаки. Мені в цьому плані пощастило, - говорить Олександр Геращенко, показуючи на Марту.

Наостанок, біжучи до залу, аби не проґавити виступи своєї команди, Олександр та Марта вирішили дати пораду полтавським учасникам шостого сезону:

– Усім учасникам «Танцюють всі 6» ми бажаємо, щоб вони йшли до своє мети, були сильними  і не здавались.  Щоб боролись до останнього, як собака за кістку. Бо  хочеться, щоб в цьому році  виграла Полтава.

Фоторепортаж та більше інформації про передкастинг  "Танцюють всі-6" читайте на сайті "Кола" трохи пізніше.

До теми - Геращенко, Лоік, Рафанумезана та інші талановиті полтавці виступали заради життя

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter