25 нових швидких закуплять для центру екстренної медичної допомоги у Полтаві

Новини
11 лютого 2013 о 16:501509 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 25 нових  швидких закуплять для центру екстренної медичної допомоги у Полтаві
25 швидких для Полтавського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф планують закупити цьогоріч.




25 нових нових авто закуплять для Полтави (volynpost.com) 25 нових нових авто закуплять для Полтави (volynpost.com)



Придбати їх планують за кошти обласного бюджету. Питання про виділення грошей винесуть на найближчу сесію обласної ради.

Про це сьогодні на прес-конференції розповів Віктор Лисак,  директор департаменту охорони здоров’я ОДА.

- Це будуть сучасні спеціалізовані машини швидкої допомоги класу «B», - зазначив Віктор Лисак.

По одному такому автомобілю дадуть у кожен район області. А ще очікують що автопарк центру медичної допомоги поповнять за рахунок держави. Цьогоріч в Україні планують закупити 1200 швидких. На частину з них розраховують і в Полтаві.

До речі, Полтавська районна станція швидкої допомоги остаточно переїхала  до обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нагадаємо, Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф створили рішенням сесії обласної ради у листопаді минулого року. А працювати він почав з 1 січня цього року. Передбачають, що з  Полтави  контролюватимуть всю екстрену медичну допомогу в області.

До теми: У Полтаві окремого приміщення для служби 112 не будуватимуть

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter