Полтавці можуть взяти участь у зйомках кліпу Скрябіна, показавши погані дороги

Дозвілля
Надія Труш13 лютого 2013 о 16:411729 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці можуть взяти участь у зйомках кліпу Скрябіна, показавши погані дороги
Полтавці можуть взяти участь у зйомках нового кліпу Скрябіна.
Кузьма Скрябін. фото kolo.poltava.uaКузьма Скрябін. фото kolo.poltava.ua Кузьма Скрябін (фронт-мен гурту «Скрябін») запрошує своїх шанувальників взяти участь у зйомках його нового клупу. Для цього треба надіслати відеороботу: показати погані дороги, відкриті люки, напівзруйновані будинки тощо. До теми: Скрябін у Полтаві виступив заради хворих дітей. - Тобі знайома ситуація «Руїни», тобі є що показати та немає кому? Долучайся до зйомок кліпу на пісню: потрібно лише записати на камеру брудні вулиці та сірі міста, - йдеться на офіційній сторінці Кузьми Скрябіна у соціальній мережі. У Полтаві тематику для зйомок знайти можна: дороги потребують ремонту, (до речі, самі полтавці переконані, що ремонтують їх для "галки"). Небезпечні люки загрожують жителям міста: 10-річний хлопчик потрапив до лікарні, наступивши на кришку каналізаційного люку.

афіша оголошення про участь у зйомках кліпу. (з соціальної мережі) афіша оголошення про участь у зйомках кліпу. (з соціальної мережі)  Відео об'ємом до 25 Мб можна надсилати на пошту kuzma.skryabin@gmail.com. Відео більше 25 Мб слід завантажувати на YouTube, а посилання надсилайте на електронну пошту. У темі повідомлення слід вказати, що це відео для «Руїни». Довідково: Андрій Кузьменко (Кузьма) – народився у 1968 році. Український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін». Також читайте: Кузьма розповів про «пающие труси», олігархів та свій новий телепроект (відео) Кузьма у Полтаві розповів, чому не жертвує грошей на церкву та як боротися з бажанням купити яхту (відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter