Юні полтавські футзалісти посіли третє місце на турнірі в Охтирці

Новини
Олег Дубина18 лютого 2013 о 11:52765 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з архіву Артема ТрушкинаДля виходу у фінал змагань полтавцям не вистачило однієї перемоги
14-16 лютого в місті Охтирка Сумської області пройшов вже традиційний турнір пам’яті одного з найвідоміших місцевих тренерів-викладачів  Анатолія Слободенюка. Протягом трьох днів дитячі колективи Полтавщини та Сумщини змагалися за перемогу в турнірі, який у 20 раз пройшов в сусідній області.

У змаганнях взяли участь вісім команд («Нафтовик -2000, «Нафтовик» - 99, ДЮСШ Сумський район, Гадяч, ДЮСШ Писарівка, «Явір» Краснопілля, «Спартак» Глухів та ДЮСШ ім. Горпинка) , які були порівну поділені на дві підгрупи. По дві команди з кожної групи, які фінішували на відповідно перших та других місцях, виходили до раунду плей-офф, де між ними визначалися переможці та призери змагань.

- За жеребом наша команда потрапила до групи «Б», де компанію нам склали «Нафтовик-2000», ДЮСШ Сумський район та «Явір», - розповідає тренер полтавської ДЮСШ Артем Трушкин. – Стартували матчем з «Нафтовиком», в якому здобули впевнену перемогу 8:1. На наступний день нам випало зіграти вже два матчі, в яких також були здобуті перемоги. Гра з «Явором» взагалі стала особливою. Спочатку наші футболісти відкрили рахунок, згодом вже суперник вийшов вперед (2:1). У підсумку ми таки перемогли 4:2. Головне – те, що ми за невеликий проміжок часу зуміли переламати гру та здобути потрібний для нас результат.

За підсумками групового турніру команда з Полтави виборола перше місце та вихід до півфіналу змагань, де на них вже чекав глухівський «Спартак».

- Наш суперник спеціалізується на грі в залі, - продовжує свою розповідь тренер. – Гра на футбольних та футзальних полях – це дві великі різниці. У підсумку ми поступилася з рахунком 3:5.  Якби наша команда тренувалася постійно в залі та була лише «футзальною», то впевнений, що підсумковий результат даної гри був би зовсім інший. У «бронзовому» матчі нам випало грати з командою із Сумського району. Домінували більшу частину гри, і в підсумку переграли суперників та вибороли бронзові нагороди змагань.  Що ж стосується персональних трофеїв, то наш В’ячеслав Баранчиков став кращим захисником турніру. Повинні були нагороджувати і нашого воротаря, однак представники турніру сказали, що дві персональні нагороди для однієї команди – це забагато.

Найкращим бомбардиром полтавців на турнірі став Валерій Тимоха, який забив у ворота суперників 11 м’ячів.

Читайте ще:

Юні полтавські футзалісти перемогли на турнірі «Різдвяні зустрічі»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter