У Полтаві почали ремонт доріг: засипають ями гарячим асфальтом (фотофакт)

Ситуація
22 лютого 2013 о 11:001382 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві почали ремонт доріг: засипають ями гарячим асфальтом (фотофакт)
У Полтаві комунальники нарешті почали латати ями на дорогах міста.
Автошляхи рятують так званим «ямковим ремонтом». Вибоїни тимчасово засипають асфальтною сумішшю. Читайте також -У Полтаві на рекордну суму ремонтуватимуть дороги: не оминуть і вулицю мера (фото) Нагадаємо, за словами заступника мера з питань ЖКГ Олександра Найпака, ремонт дорожні служби Полтави не починали раніше, бо чекали сприятливої погоди. До теми: Високопосадовець з Києва вважає полтавські дороги кращими за столичні Сьогодні близько 10 години ранку камера «Кола» зафіксувала, як комунальники лагодять дорогу поблизу зупинки громадського транспорту «11 школа». Кілька глибоких ям робітники засипали гарячим асфальтом та огородили ці місця.

Свіжу латку з гарячого асфальту огородили від колес автомобілів.Свіжу латку з гарячого асфальту огородили від колес автомобілів. До речі, накладена таким способом латка на цій ділянці шляху протрималася близько місяця. У січні асфальтну суміш комунальники засипали просто у сніг, і діра в покритті з часом утворилася знову.

Над ліквідацією однієї вибоїни трудяться одразу четверо комунальників.Над ліквідацією однієї вибоїни трудяться одразу четверо комунальників. Загалом 2013 року поточного ремонту в Полтаві має зазнати 120 569 м² асфальту – це 195 вулиць. На латання тріщин та вибоїн за «Програмою розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста на 2013 рік» піде 6 мільйонів 607 тисяч 888 гривень. Тендер з купівлі поточного ремонту доріг Полтави, призначений на 8 лютого, перенесли на 15 лютого. Поки що його результати не відомі.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter