Високопосадовець з Києва: полтавські дороги кращі за столичні

Новини
14 лютого 2013 о 18:13981 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Василь Цушко з робочим візитом побував у Полтаві.Василю Цушку, голові Антимонопольного комітету України, сподобалися полтавські дороги.
Чиновник з Києва приїхав сьогодні у Полтаву з робочим візитом.

Про дороги несподівано заговорили на семінарі-нараді органів Антимонопольного комітету України за участю представників органів влади.

- Коли я сьогодні приїхав на Полтавщину, перехрестився: «Боже, які дороги!» Ви б бачили, що в Києві робиться! І це дороги, які робилися під Євро, зараз всі у ямах, - поділився враженнями Василь Цушко.

А от полтавці навпаки впевнені, що міські дороги ремонтують для «галки».

Головною темою для обговорення на засіданні все ж таки став не стан автошляхів, а результати роботи Полтавського обласного територіального відділення АМКУ за 2012 рік. Василь Цушко відзначив, що полтавці 5 років поспіль посідають перше місце за оцінкою роботи відомства.

Читайте також - Антимонольщики перевіряють «Водоканал» через ріст у Полтаві норм споживання води

Зокрема, 2012 року Полтавське відділення АМКУ розглянуло 213 скарг з приводу порушень законодавства про захист економічної конкуренції, накладено штрафів на суму 3 243 100 гривень. Економічний ефект від припинених порушень за 2012 рік склав 117 506 034 гривень.

2013 року Полтавське відділення АМКУ пріоритетними ринками досліджень для себе обрало реалізацію лікарських засобів, підключення об’єктів містобудування до інженерних мереж електро-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення, збору і вивезення побутових відходів, супутніх послуг при наданні адмінпослуг, ритуальних послуг.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter