На Полтавщині жінка побила дідуся і забрала пенсію

Новини
Ольга Матвієнко23 лютого 2013 о 09:00842 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
transkarpatia.net У с. Бричківка Полтавського району від нападу грабіжниці постраждав 75-річний пенсіонер. Побитого чоловіка знайшов сусід, який його доглядав.
Як повідомили в прес-службі УМВС області, сусід і зателефонував до міліції, повідомивши про напад невідомої жінки.  Пенсіонер жив дуже скромно, статків не мав, до того ж хворів і не міг нормально пересуватися. Тому, як повідомляють у міліції, чинити опір нападниці не міг. Жінка зранку зайшла до нього у хату і кілька разів вдарила цеглиною по голові. Із кишені чоловіка нападниця витягла пенсію. 1360 гривень чоловік отримав за кілька годин до цього.

До теми: У Полтаві від переслідування втекла банда квартирних крадіїв

На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група Полтавського РВ УМВС із пошуковою собакою. Майже одразу слідчим вдалося з`ясувати особу грабіжниці. У скоєнні злочину обґрунтовано запідозрили 40-річну місцеву жительку, яка раніше мала судимість і зловживала алкоголем.

До теми: У полтавців зникали велосипеди, каністри та шуруповерти

Забравши гроші, підозрювана вирушила до родичів у Полтаву. На місці її вже чекали працівники карного розшуку. Затримана визнала вину. За розбійний напад жінку можуть посадити на термін від 7 до 12 років.

Пенсіонер, на якого напала жінка, зараз знаходиться у 1 міській клінічній лікарні Полтави.

Читайте також: Полтавець заробляв на життя, викрадаючи із магазинів дорогі алкогольні напої