Житель Києва, шукаючи жертв через інтернет, пограбував двох полтавок

Новини
Надія Труш1 березня 2013 о 14:591026 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Житель Києва, шукаючи жертв через інтернет, пограбував двох полтавок
Хлопець, використовуючи соціальні мережі, пограбував двох полтавок.


фото з сайту modna.uaфото з сайту modna.ua

Нині жителя Київської області, який в минулому році вкрав у двох студенток одного з полтавських вишів ноутбуки, затримали. Зловмисник «погорів», розміщуючи у соціальній мережі своє справжнє фото, знайомлячись.

- Кілька років тому у соціальній мережі познайомилася з симпатичним хлопцем, - розповідала міліціонерам одна з постраждалих дівчат. – Деякий час просто листувалися у мережі, потім обмінялися номерами мобільних телефонів. Згодом Євген, як назвав себе юнак, сказав, що буде проїздом у Полтаві і запропонував зустрітися.

Після короткого побачення між молодими людьми спалахнула симпатія, не проходило дня без спілкування по телефону чи листування у соціальних мережах. Наприкінці минулого року хлопець приїхав до полтавки на побачення, оселившись на день у кімнаті гуртожитку, де дівчина жила разом зі своєю подругою.

До теми: у Полтаві затримали злодія, який крав речі з гуртожитку вишу.

- Він справив на нас з подругою дуже хороше враження, тому дозволили йому залишитися на ніч у кімнаті, - говорила міліціонерам полтавка. – Вранці ми пішли на навчання, а коли повернулися, то помітили, що два ноутбуки, зарядний пристрій до телефону та навушники зникли.

До теми: У Полтаві затримали безробітного, що крав одяг у торгівельних центрах.

Дівчата стали телефонувати Євгену, однак його телефон був недоступний. Тоді студентки повідомили про те, що сталося, міліцію.

- У соціальних мережах хлопець розміщував своє справжнє фото, - повідомляє прес-служба обласної міліції. – Всі інші дані, окрім місця проживання, були вигаданими.

Як з’ясувалось в ході досудового розслідування, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), хлопець уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Нині він знаходиться в одному зі слідчих ізоляторів Києва, йому загрожує до 5  років позбавлення волі.

Також читайте:

Полтавець вкрав у магазині ноутбук, але через докори сумління повернув

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter