ФК «Полтава» перемогла «Ворсклу» в товариському матчі

Новини
Олег Дубина13 березня 2013 о 17:33944 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниДуель двох полтавських команд завершилася перемогою першолігової 3:2
Сьогодні, 13 березня на заміській базі ФК «Полтава» в Копилах пройшов товариський матч, в якому однойменна команда зустрічалася з головною футбольною силою Полтавщини - «Ворсклою».

Тренери команд по різному віднеслися до звітного матчу. Сергій Свистун відрядив на гру найближчий резерв «Ворскли», а ось Анатолій Безсмертний виставив на матч практично основний склад своєї команди.

Незважаючи на статус матчу, гра вийшла бойовою. Вже на її старті першолігова «Полтава» повела в рахунку. Нападник полтавців Руслан Івашко відзначив своє повернення в Полтаву забитим м’ячем, відгукнувшись на простріл одноклубника з флангу.

Для відновлення рівності ворсклянам знадобилося 7 хвилин. При розіграші стандарту Олексій Чичиков спритніше за суперників зіграв на другому поверсі та влучним ударом відправив м’яча в кут воріт Лавренюка, для якого дана гра була дебютною у складі «Полтави».

І все ж таки останнє слово в першій 45-хвилинці залишилося за господарями – 2:1.

Після перерви та профілактичної роботи головного тренера ворскляни заграли активніше та спільними зусиллями відновили рівність в рахунку. Олексій Чичиков оформив дубль в матчі, влучно пробивши із-за меж штрафного майданчику.

На останніх хвилинах гри «зелено-білі» великими силами йшли в атаки, сподіваючись на помилку оборони «Полтави», однак у підсумку пропустили у власні ворота. Автором м’яча став Длявер Нуридінов.

3:2 – перемога «Полтави».

- Для нас гра з «Ворсклою» була дуже важливою, - розповідає Анатолій Безсмертний, головний тренер «Полтави». – Хочеться подякувати ворсклянам за те, що погодилися провести з нами матч. Ми побачили свої помилки, над усуненням яких будемо працювати в найближчий час. Сьогодні дебютував Лавренюк. Можливо будуть ще нові футболісти. Починаючи із завтрашнього дня відпочиваємо дві доби, після чого будемо продовжувати свою підготовку до відновлення матчів в Першій лізі України.

Читайте ще:

ФК «Полтава» перемогла «Гірник-Спорт»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter