ФК «Полтава» мінімально перемогла «Зірку»

Новини
Олег Дубина30 березня 2013 о 22:35770 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Олега ДубиниПеремогу полтавцям приніс влучний удар Максима Зеленевича
Сьогодні, 30 березня відбулися матчі 23 туру чемпіонату України серед команд Першої ліги. У Полтаві на стадіоні «Локомотив» місцевий клуб приймав гостей з Кіровограда. На в’язкому полтавському полі господарям посміхнулася пані Фортуна та подарувала радість перемоги.

Більше фотографій з гри ви можете переглянути за цим посиланням.

Незважаючи на те, що в новому 2013 році за календарем команди ліги повинні були провести вже два офіційні матчі, для «Полтави» та «Зірки» звітна гра стала лише першою, тому в даному матчі тренери команд в першу чергу планували перевірити в дії своїх новобранців. Особливо це стосувалося господарів, в складі яких їх було аж шестеро.

Старт матчу прогнозовано активніше провели господарі. На 4 хвилині Сірик не зміг замкнути перспективний навіс Зеленевича. Гості відповіли за 5 хвилин – м’яч після удару  Насибуліна пролетів вище воріт.

Після стартової активності гра дещо заспокоїлася. Основні бойові дії зі штрафних майданчиків перейшли в центр поля. В’язкий газон  полтавського стадіону додав відчутних проблем футболістам обох команд, які довго призвичаювалися до особливостей «весняного» футболу. Найкраще це вийшло у господарів, які на 43-й хвилині повели в рахунку. Максим Зеленевич вміло перекинув голкіпера гостей – 1:0.

В другій 45-хвилинці гості мали реальний момент аби зрівняти рахунок,  однак м’яч зрадницький влучив у поперечину полтавських воріт. Що ж стосується господарів, то вони незважаючи на дощ, який почався після перерви спокійно довели матч до переможного кінця.

- Хлопці порадували своїм ставленням до справи, своїм настроєм та характером, - розповів Анатолій Безсмертний, головний тренер ФК «Полтава». -  Десь щось не виходило, десь виходило, але головним нашим завданням було перемогти. На перший план виходив результат. Загалом я задоволений грою як своєї, так і чужої команди. Гра була хороша, і думаю глядачам вона сподобалася.

Читайте ще:

ФК «Полтава» перемогла «Ворсклу» в товариському матчі

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter