Депутат міської ради покинув партію «Совість України», розчарувавшись у ній

Новини
1 квітня 2013 о 18:141272 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Ігор Лебедик. Фото з сайту www.rada-poltava.gov.uaДепутат-мажоритарник Ігор Лебедик заявив про свій вихід з фракції «Совість України» у Полтавській міській раді.  
До цього кроку обранця  спонукало розчарування у цій політичній силі та її здатністю змінювати життя міста на краще. Таким чином Ігор Лебедик став першим депутатом міської ради, який зрікся політичної сили, що з підтримкою Олександра Мамая отримала більшість крісел у нинішній міській раді.

Рішення про вихід із «Совісті України» Ігор Лебедик приймав одноосібно, без погодження з колегами по партії. Заяву написав та сьогодні зареєстрував у Полтавській міській раді. Щоправда, спочатку про свої плани сповістив мера Полтави Олександра Мамая та секретаря Оксану Деркач.

– Я зрозумів, що ми працюємо не ефективно. Я перед виборами розраховував брати участь у будівництві нової Полтави. А ми як депутати перетворилися на статистів, в руках певних політичних гравців, яким не вірять люди. Наш лідер Олександр Мамай перейшов до «Партії регіонів». Діонісій Каплін, який очолював «Совість» на виборах, теж оголосив про свій вихід з фракції у обласній раді. Складно в такій ситуації виконувати взяті на себе обов’язки, – пояснив свій сьогоднішній вчинок Ігор Лебедик.

Як доказ цих слів Ігор Лебедик наводить наступний приклад: виборці Полтави не приходять на депутатські прийоми. А одна з таких зустрічей в п’ятницю з жителями округу, по якому балотувався у міську раду депутат Ігор Лебедик (Червоний Шлях, вулиці Вороніна, Нариманівська та інші), остаточно переконала його у правильності рішення.

– З перекриттям серпантину, що на Червоному Шляху, замість звичних 15 – 20 хвилин мешканці дістаються до школи чи роботи 1 – 1,5 години. Всі сили міста мали б кинути на ліквідацією  даної проблеми – ремонт дороги та відновлення по ній руху. Натомість за ці 3 – 4 місяці розробили лише проект, і тепер шукатимуть на ремонт гроші. А поки їх  знайдуть, настане зима, і ремонт знову відкладуть, - говорить депутат.

Читайте також – Нардеп Сергій Каплін розповів про сутичку з Азаровим та оцінив прибирання снігу в Полтаві

Покращувати існуючий стан речей та виконувати передвиборчі обіцянки Ігор Лебедик тепер має намір самотужки – шляхом інформування населення про дії міської влади та написанням депутатських запитів з проблемних питань.

Щодо дати виходу з фракції «Совість України» –1 квітня – депутат символічного змісту у цьому не бачить.

- Сьогодні звичайний робочий день, перший день другого місяця весни, чудова погода. Та й не до жартів. Зробив би це раніше, у суботу, але в міській раді в цей день вихідний, – додав Лебедик.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter