Юні полтавські футболісти взяли участь у міжнародному турнірі

Спорт
Олег Дубина2 квітня 2013 о 12:32954 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото Артема ТрушкинаПідопічні Артема Трушкина ввійшли до п’ятірки найсильніших на «Маріупольській весні»
На вихідних у Маріуполі завершився 21-й за ліком турнір з футболу серед юніорських команд «Маріупольська весна». В цьому році на берег Азовського моря завітали команди з України, Росії та Молдови.

- Взагалі то планувалася участь восьми команд, - розповідає Артем Трушкин, тренер ДЮСШ імені Горпинка. – Однак московський «Красногвардієць» не зміг приїхати. В зв’язку з цим була створена одна турнірна група, в якій команди грали кожна з кожною.

Що стосується учасників турніру, то Російську Федерацію на змаганнях представляли   «Білогір’я»(Бєлгород), СКА Ростов (Ростов-на-Дону) та ФК «Тиски» (Бєлгород). Молдова делегувала ФК «Буюкани» (Кишинів), а господарів представляли миколаївське «Торпедо», харківська ДЮСШ № 8 та команда полтавської ДЮСШ імені Горпинка.

До теми - Юні полтавські футзалісти посіли третє місце на турнірі в Охтирці

- Змагання тривали з 26 по 30 березня, - продовжує тренер. – Коли прийшло запрошення ми не довго думаючи погодилися. Самі змагання по нашому віку проходили на відкритому стадіоні «Олімп», що знаходиться в центрі Маріуполя. Стартували ми грою з «Білогір’ям». Була рівна, хороша боротьба, однак дві наші помилки в обороні стали фатальними, і в підсумку ми поступилися 0:2. В матчі зі СКА «Ростов» (0:0) арбітр гри відверто допомагав суперникам. У наші ворота він навіть призначив несправедливий 11-метровий, однак голкіпер врятував команду.  На наступний день ми знову зіграли внічию. На цей раз з миколаївським «Торпедо» (1:1)

Слід зазначити, що одну гру на турнірі полтавці так і не дограли.

- Через годину після гри з росіянами на нас чекала зустріч з молдавською командою «Буюкани», - розповідає тренер. – Стартові 10 хвилин була рівна боротьба, а потім судді почали відверто допомагати молдаванам. За п’ять хвилин до закінчення матчу ми пішли з поля. На той час рахунок гри був 1:4 не на нашу користь.

В останніх своїх матчах полтавці поступилися  ДЮСШ №8 з рахунком 2:4 та перемогли «Тиски» 2:0. У підсумку представники футболу Полтавщини ввійшли до п’ятірки найсильніших на турнірі.

Читайте ще:

Юні полтавські футзалісти перемогли на турнірі «Різдвяні зустрічі»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter