У Полтаві суботник: міськвиконком прибирав ліс без мера (фото)

Влада
13 квітня 2013 о 13:452582 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві суботник: міськвиконком прибирав ліс без мера (фото)
Сьогодні, 13 квітня, з 10 до 13 години у Полтаві проходив масштабний суботник.
Полтавці наводили лад у парках та скверах, на прибудинкових територіях. Чиновники Полтавського міськвиконкому зосередили свої зусилля на прибиранні Пушкарівського лісу: компанію їм шеф Олександр Мамай не склав, хоч і навідався.

Полтавський міськвиконком на суботнику очищали Пушкарівський ліс, що на Половках.Полтавський міськвиконком на суботнику очищали Пушкарівський ліс, що на Половках.

Територію неподалік пам’ятника Мартину Пушкарю, що на Половках, окупували учні 32 школи. Під наглядом вчителів вони згрібали на купи опале листя. У самому лісі, що росте між зупинками Латишева та Бібліотека, висадився трудовий десант зі співробітників мерії. Озброївшись мішками та рукавицями, вони пішли збирати пластикові пляшки, пакети, гілки дерев. Робота у спеціалістів та начальників управлінь йшла стрімко: почавши о 10 годині, о 10.30 були майже на середині лісу. Керували процесом секретар міської ради Оксана Деркач та начальник управління зі звернень громадян Ігор Верига, який роздавав інвентар і слідкував за пересуванням команди. Начальник КАТП – 1628 Дмитро Третьяков, який відповідальний у місті за вивіз сміття, прогулювався лісом і збоку споглядав, як завантажують зібраний непотріб у спеціальну машину.

Подивитись, як трудяться його підлеглі, приїхав і мер Олександр Мамай. Спочатку оцінив масштаби роботи фразою: «Тут і 3 дні не вистачить». Далі дав на фоні зігнутих над землею людей 3-хвилинне інтерв’ю журналістам про те, як полтавці мають дбати про чистоту в місті, розвернувся і пішов. Оксана Деркач поспішила на депутатську спартакіаду, яка мала розпочатися об 11 годині. З мішком у руках залишився ходити по лісу і копатися в бруді зам з юридичних питань Дмитро Трихна, який єдиний із заступників мера з’явився тут на суботнику.



Серед перехожих, що гуляли лісом і бачили зусилля чиновників, знайшлися добровольці, які запропонували їм свою допомогу. Пані Наталія з онучкою, попрохавши собі пакет та рукавиці, вирішили приєднатися до збору сміття.

- Ми живемо тут поряд, часто гуляємо в цьому лісі. Бачимо безлад, що тут коїться. Тому нам теж захотілося прибрати цей бруд, – прокоментувала жінка і пішла з онучкою ліквідовувати наслідки відпочинку  полтавців на природі.

Демонстрували активність сьогодні не лише в Пушкарівському лісі, а й в парку "Перемога", чистили схили поблизу Білої Альтанки, Гришкин ліс. На ступного тижня в місті буде ще один суботник – цього разу Всеукраїнський.

Читайте також - Як полтавська влада міський парк прибирала: фоторепортаж

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter