Офіційно: квиток на проїзд в автобусах Полтави коштує 2 гривні

Новини
24 квітня 2013 о 14:002608 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото kolo.poltava.uaПолтавський міськвиконком встановив новий тариф на перевезення пасажирів в автобусах.
Відповідне рішення чиновники погодили учора, 23 квітня, на своєму засіданні. За одну поїздку в автобусах, що працюють в звичайному режимі руху, полтавці платитимуть 2 гривні.

Нові розцінки почнуть діяти з дня опублікування рішення міськвиконкому «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у пасажирському транспорті м. Полтава» на офіційному сайті міської ради та в комунальній газеті «Полтавський вісник». Останнє, скоріше за все, відбудеться вже завтра.

Нагадаємо, спочатку плату за проїзду в звичайних  автобусах у Полтаві планували підвищити до 2,5 гривні, але потім влада передумала і зупинилася на тарифі 2 гривні. Тиждень тому стало відомо, що тариф 2 гривні на проїзд у автобусах погодило Полтавське відділення Антимонопольного комітету України.

До речі, влада Полтави вирішила підняти плату за проїзд не лише в звичайних автобусах, а й у маршрутних таксі. Новий тариф для маршруток хочуть встановити на рівні 2,5 гривень. Стосується ця ціна також перевезень пасажирів у автобусах, які здійснюватимуться в поки що невідомому для нашого міста режимі «експрес». Проект рішення міськвиконкому, що погоджує ці тарифи, зараз проходить громадське обговорення.

Комунальне підприємство «Полтаваелектроавтотранс» возитиме в своїх автобусах пасажирів-пільговиків за 1 гривню 25 копійок (при наявності у пасажира  учнівського або студентського квитка). Не зміниться в Полтаві вартість проїзду в тролейбусах – 1 гривня 25 копійок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter