Троє полтавок отримали гран-прі конкурсу "Принц і Принцеса Країни"

Дозвілля
Ольга Матвієнко1 травня 2013 о 08:523256 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Троє полтавок отримали гран-прі конкурсу "Принц і Принцеса Країни"
30 квітня у Полтаві відбувся ХІІ національний конкурс "Принц і Принцеса Країни". Марія Хлопоніна боротиметься за титул абсолютної міні-міс Євросоюзу


Конкурс, який започаткувала модельна агенція "Марго" у 2002 році, вже 7 років як набув статусу національного. Він отримав величезну підтримку від поважних спонсорів, а також міських та всеукраїнських організацій. Особливу підтримку цього року надав міський голова Олександр Мамай.

Наше місто прийняло 54 учасники із 17 міст України та Росії: Івано-Франківська, Одеси, Вінниці, Маріуполя, Луганська, Донецька, Рівного, Запоріжжя, Олександрії, Миколаєва, Новомоськовська та інших. Звичайно ж найбільше у конкурсі, який проходив у палаці дозвілля "Листопад", взяло участь полтавок. Вони і вибороли найбільшу кількість головних нагород та титулів.



Докладний фоторепортаж із "Принца і Принцеси Країни" на сайті "Коло".

Члени журі, з-поміж яких і минулорічні володарки гран-прі Каріна Туболєва та Іванна Браїлко, обирали переможців серед трьох вікових груп: молодшої (4-9 років), середньої (10-12 років), старшої (від 13 років).

Якщо минурічний конкурс "Приц і Принцеса Країни" був побудований у формі казки "Аліса у країні чудес", то цьогорічний такої чіткої сюжетної лінії не мав. Кожен із учасників підготував домашнє завдання, а у проміжках між виступами усі дівчата та хлопці виходили на дефіле. Протягом змагання вони продемонстрували кілька своєрідних колекцій – "Літо", "Спорт" і звичайно ж вечірні сукні. Щодо талантів, то учасники показали, як уміють співати, танцювати, а також неабияку гнучкість при виконанні акробатичних номерів. Чи не найбільше до вподоби глядачам припав виступ Мурада Гусейнова із м. Рівного. Маленький принц на сцені перевтілився у відомого корейського співака Psy і станцював його знаменитий танок "gangnam style".

"Gangnam style" від Мурада Гусейнова"Gangnam style" від Мурада Гусейнова

Ще один претендент на звання принца Дмитро Лях заспівав пісню "Королева краси". Сам номер був побудований у ретро-стилі: танцівниці у пишних спідницях, стильна зачіска і навіть мікрофонна стійка під ретро.

Особливо потрібно відзначити, що глядачі змогли оцінити і незабутні колекції від театру мод "Силует".

Театр мод "Силует"Театр мод "Силует"

Під час конкурсу обрали 12 дівчаток, які візьмуть участь у новому сезоні телепроекту на місцевому телеканалі "Школа шляхетний дівчаток": Катерина Пашкіна, Поліна Литвин, Наталія Мартинюк, Валерія Захарчук, Поліна Кузнєцова, Неля Уманець, Дарина Гоц, Лія Артем’єва, Валерія Ярошевська, Марина Шикаренко, Аліна Безбородько, Карина Бугайченко.

"Приз глядацьких симпатій" отримала Маргарита Гріненко разом із сертифікатом на безкоштовне відвідування дитячо-розважального комплексу.

Номінація "Топ-модель" у середній групі – Олена Сорока, Анна Койбан.

Номінація "Віце-принцеса Країни Open": Марія Мотрій (молодша), Софія Курашева (середня), Вікторія Марченкова (старша).

Поліна Литвин представлятиме Полтаву на конкурсі "Міні-міс інтернешенел" у Києві в травні.

Віце-принцеса Полтави у молодшій групі: Софія Іванченко, Ельвіра Гриценко, Анастасія Савченко, Ніка Бурлака.

Віце-принцеса Полтави у середній групі: Неля Уманець, Поліна Литвин, Іванна Полтавець.

Віце-принцеса Полтави у старшій групі: Дар’я Заколодяжна, Ольга Сушич.

Принцеса Полтави: Марія Попільницька, Дар’я Сидорова, Лія Артем’єва, Альона Аскерова, Ярослава Семченко.

Віце-принцеса України у молодшій групі: Злата Петрова,  Марія Білоус, Катерина Березненко, Юлія Поліщук, Маргарита Руда.

Віце-принцеса України у середній групі: Поліна Кузнєцова, Наталя Мартинюк, Дарина Гоц, Валерія Захарчук, Аліна Безбородько, Карина Бугайченко.

Віце-принцеса  України у старшій групі: Віталія Василенко, Вероніка Гончарова, Євгенія Філіповська.

Віце-принцеса Країни належить Софії Степаненко, Валерії Федоренко.

Міні-міс Країни: Домініка Осіпова, Марина Мухіна, Каріна Маркіна.

Міні-містер Країни: Глєб Борболюк.

Принцеса Країни–2013: Катерина Козачек, Настя Петрик, Валерія Ярошевська, Ангеліна Римар, Олена Бєлова.

Принц Країни–2013: Єгор Соловйов, Мурад Гусейнов.

Міні-міс Євросоюз України, яка наступного року представлятиме нашу країну на поважному конкурсі є Європі, стала Марія Хлопоніна із Полтави. До речі, минулого року на європейському конкурсі перемогла полтавка Іванна Браїлко. Саме вона вчора одягла маленькій міс Марії корону із чеського кришталя і передала честь захищати Україну.

Гран-прі конкурсу:  Дмитро Лях (Одеса), Катерина Пашкіна (Полтава), Марина Шикаренко (Полтава), Юлія Діхтяр (Полтава).

Юлія Діхтяр отримала гран-прі, а минулого року була принцесою ПолтавиЮлія Діхтяр отримала гран-прі, а минулого року була принцесою Полтави

Усі переможці отримали безліч призів від організаторів та спонсорів конкурсу: косметику, прикраси, відвідування розважального цетру, фітнес-клубу, сертифікати на розміщення у журналах та інші.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter