Полтавські гандболісти поступилися одному з лідерів турнірних перегонів

Спорт
Олег Дубина8 травня 2013 о 23:03711 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські гандболісти поступилися одному з лідерів турнірних перегонів
Фото Олега Дубини«Динамо-Полтава» на домашньому майданчику зазнала поразки від «Мотору» з рахунком 39:31
Гра розпочалася з розвідки. На першій хвилині лише уміла гра ногами голкіпера «Мотору» Кошового врятувала запоріжців від пропущеного голу після удару Бутенка. Гості натомість у своїй першій атаці відкрили рахунок. Калініченко скористався неузгодженістю оборонних редутів полтавців та влучно пробив по воротам Бражника.

До теми - Полтавські гандболісти впевнено перемогли луганчан

Мінімальна перевага гостей протрималася близько 20 секунд, доки Косяку не вдалося елегантно перекинути голкіпера «Мотору». В своїх наступних атаках гостям вдалося повести в рахунку (3:1), однак полтавські гандболісти зусиллями Занімонця та Косяка відновили рівність на табло (3:3), а згодом навіть повести в рахунку (5:3, 8:5).

Як не намагалися полтавці перехопити ініціативу в матчі, у них нічого не вийшло (фото Олега Дубини)Як не намагалися полтавці перехопити ініціативу в матчі, у них нічого не вийшло (фото Олега Дубини)

Після тайм-ауту, який взяв тренер запорожців, гості почали по тихеньку відриватися в рахунку… 8:7, 8:9, 10:11, 11:12, 13:15… На перерву команди пішли за рахунку 17:19.

У другій 30-хвилинці більш досвідченіші запорожці продовжили домінувати на майданчику, що у підсумку переросло на фінальні 39:31 на користь «Мотору».

"Мотор" довів свою перевагу на полі впевненою перемогою (фото Олега Дубини)"Мотор" довів свою перевагу на полі впевненою перемогою (фото Олега Дубини)

Слід зазначити, що гандболісти грали за неймовірної спеки в залі. Термометр, який розташований біля майданчику, перед грою показував +35.

Читайте ще:

Полтавські гандболісти перемогли у Броварах

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter