Філію полтавської школи закрили, бо немає кабінету інформатики

Освіта
Ольга Матвієнко20 червня 2013 о 15:181219 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Приміщення ЗОШ №12 на вул. Нариманівській. Фото із сайту school12poltava.ucoz.uaФілію ЗОШ №12 на Червоному Шляху закрили через відсутність належних умов навчання за новою програмою
Серед таких вимог до навчання другокласників у наступному році – обов’язкове вивчення інформатики. Спеціально обладнаного кабінету у філії школи немає, а обладнувати його недоцільно. Про це розповіли в управлінні освіти виконавчого комітету Полтавської міськради.

– Зараз у школі залишилися на наступний рік тільки 2-3 класи. За новою програмою, із другого класу діти почнуть вивчати інформатику. А у старому приміщенні філії такого класу, звичайно, немає, – пояснила Людмила Акініна, заступник начальника відділу освіти.

Крім того, основне приміщення 12 школи на вулиці Нариманівській, за словами Людимили Євгенівни, не заповнене. У школі є всі умови для навчання: їдальня, спортивний зал, мультимедійне обладнання (дошки, комп’ютери), проводять гуртки.

Серед інших причин закриття приміщення на Лисенка, 17 і директор школи Володимир Прокоф’єв, і в управлінні освіти називають малий набір дітей. На 2013-2014 навчальні роки з усього району набрали 24 дитини. Із них лише кілька першокласників із Червоного Шляху.

– Діти все одно із 4 класу починають ходити до основної школи. Не дивлячись на те, що програма шкільного транспорту не діє у межах міста, міський голова потурбувався про автобус, який забирає дітей на Червоному Шляху і привозить до школи, – зазначила Людимила Акініна.

Освітяни переконані, що проблем із транспортом бути не може. Графік руху шкільного автобуса та розклад занять коригує адміністрація школи прислуховуючись до побажань батьків.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter