У Полтаві американці навчатимуть дітей бути лідерами

Дозвілля
Олег Дубина2 липня 2013 о 17:001478 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві американці навчатимуть дітей бути лідерами
Більше 40 старшокласників взяли участь у відкритті конференціїПротягом трьох днів інститут економіки і права спільно з волонтерами Корпусу Миру проводять конференцію молодіжного лідерства
В даному заході, який сьогодні, 2 липня, відкрився у виші, беруть участь старшокласники з усіх куточків Полтавщини. Як зазначити організатори, переважну  більшість учасників складають представники сільських шкіл.

До теми - Полтавців запрошують до участь у фестивалі «Від серця до серця»

- Конференцію, яку ми проводимо разом з Корпусом Миру США, проходить вже в п’ятий  раз, -  розповідає Надія Мякушко, директор Полтавського інституту економіки і права. – З кожного району приїхали по двоє - троє дітей. Загалом зібралося більше 40 старшокласників . Волонтерами виступають в основному наші студенти, які навчають дітей бути молодими лідерами у своїх сферах. Вони приїжджають сюди за свій кошт, але живуть та харчуються на базі нашого інституту.  Діти, які минулого року навчалися в нас, цьогоріч працюють волонтерами. Головна мета таких конференцій – створити умови для самореалізації підлітків.

Волонтери та представники Корпусу Миру протягом всієї конференції, яка буде тривати три днів, будуть проводити різноманітні семінари та ігри . Окрім цього у старшокласників буде можливість покращити знання англійської мови за допомогою представників Корпусу Миру.



Читайте ще:

Проект полтавських студентів визнали найкращим в Україні

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter