До Полтави приїхав радник Президента України

Новини
10 липня 2013 о 12:43949 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Володимир  ЗубановСьогодні, 10 липня, Радника Президента України Володимир Зубанов дав у Полтаві прес-конференцію.
Він приїхав подивитись  на Полтавщині реалізацію однієї з ініціатив Президента України щодо розширення мережі центрів матері та дитини.

Радник Президента розповів про свій візит до такого центру в Кременчуцькому районі, а ще про свою ранкову прогулянку Полтавою.

– Кожного тижня я відвідую окрему область. Цього тижня – Полтавщину. У вашій області я звернув увагу як проводиться робота по захисту матері та дитини. Відвідав у селі Омельник такий центр матері та дитини. Побачив, що трудовий колектив, керівництво району та села налаштоване зробити все для матерів, які потрапили в складну ситуацію, аби вони почували себе захищеними. Зараз там 5 таких матерів,а розраховано на 10-х. Є звісно питання, які потребують вирішення. Наприклад, одна мама повідомила, що їй восени потрібно вже покидати центр, а жити немає де. Тому керівництво ще буде займатись цим питанням.

До теми - Медична реформа у Полтаві: швидку передали області, сімейні амбулаторії відокремили

Також Володимир Олександрович зазначив, що відвідав у цьому селі фельдшерський центр та пам’ятник померлим від Голодомору. А потім – один із дитячих таборів та центр реабілітації дітей-інвалідів Кременчука. Побачив, як вирішуються проблемні питання у цих закладах.

Читайте також - Оновлений Полтавський центр реабілітації дітей-інвалідів офіційно відкрився

Окрім усього, радник Президента розповів як прогулявся ранковою Полтавою. Вийшов о 5.30 й пішов пішки від провулку Ломаного до облдержадміністрації.

– Десь 2,5 години я ходив Полтавою пішки. У цьому місті я не вперше. І з кожним візитом починаю його більше любити. Можливо, ви і не помічаєте, бо щодня тут буваєте, але зміни відбуваються: щось добудували, десь дорогу залатали, встановили пам’ятник.  Тому життя іде, не стоїть на місці.

Під час прес-конференції Володимир Зубанов устиг зачепити питання вступу України до ЄС,  страхову медицину, пенсійну реформу, кредити держави та об'єднання українців.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter