Полтавець пішов грабувати банк, щоб купити квартиру

Ситуація
Ольга Матвієнко11 липня 2013 о 10:091177 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавець пішов грабувати банк, щоб купити квартиру
Фото із сайту tsn.uaБлизько 2.00 ночі з 9 на 10 липня правоохоронці затримали грабіжника банку.
Сигнал про спрацювання сигналізації в одному із міських банків по вулиці Фрунзе отрималим працівники приватної охоронно фірми і повідомили черговому міліції, – розповіли в УМВС області.  Одразу ж на місце приїхала слідчо-оперативна група. Вони і побачили чоловіка, який вийшов із приміщення фінустанови і кинувся тікати.

Обладнання грабіжника. Фото із сайту mvs.gov.uaОбладнання грабіжника. Фото із сайту mvs.gov.ua

Через кілька хвилин чоловіка затримали і доправили до  Октябрського райвідділу міліції. 29-річний полтавець зізнався, що запланував пограбування банку ще місяць тому. За його підрахунками у сейфі у день крадіжки мало бути 250 до 400 тисяч гривень.Чоловік за місяць спостереження за банком з’ясував усе про систему охорони банку, сигналізацію. "На справу" пішов оснащений кувалдою, ломом і "болгаркою", щоб зламати металеве сховище. Також при собі мав новий замок. Його хотів поставити на місце зламаного і закритися із середини. Таким чином міліція повинна була подумати, що спрацювання сигналізації було хибним.

Наразі слідчим відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 та частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). За скоєне підозрюваному загрожує покарання від трьох до шести років ув’язнення.

Нагадаємо, що бійці спецпідрозділу ДСО провели навчання із затримки грабіжника в одному із полтавських банків.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter