Під Полтавою молодики влаштували собі бенкет, спустошивши сільський магазин

Новини
22 липня 2013 о 13:461464 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту green-mebel.dn.ua Двоє жителів Полтавського району обікрали магазин села Жуки та влаштували собі свято.
З продуктового магазину молодики винесли продуктів на 1000 гривень, а ще захопили з собою із каси майже 500 гривень.

До теми - Полтавець пішов грабувати банк, щоб купити квартиру

– До Полтавського райвідділу міліції від жительки села Жуки Полтавського району  надійшло повідомлення про крадіжку, – йдеться на офіційному сайті УМВС у Полтавській області. – Уночі невідомі особи з приміщення сільського продуктового магазину здійснили крадіжку продуктів харчування на суму близько 1000 гривень та майже 500 гривень готівкою з каси. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Полтавського райвідділу міліції. Опитавши місцевих жителів, дільничний інспектор з’ясував що зловмисниками виявились 25-річний мешканець села Гожули та 22-річний раніше судимий мешканець села Жуки.

Міліціонер застав, як два молодика святкували «вдалий похід до магазину», розпиваючи та закусюючи накраденим. У будинку господаря (одного із зловмисників) виявили всі продовольчі товари, які зникли з магазину. Молодики спокусились на цукерки, печиво, морозиво, ковбасні вироби, сметана, чай, кава, шоколад, насіння, гірчиця, горілка, пиво та інші слабоалкогольні напої, контрацептиви, гральні карти, зубну пасту та жувальну гумку.

До теми - Полтавка намагалася винести ковбасу із магазину в рукавах

Як розповіли чоловіки правоохоронцям, випивати вони почали ще з вечора, але згодом спиртне закінчилось, а грошей не було. Саме тоді на думку одного з них і прийшла ідея обчистити магазин.

Відкрите кримінальне провадження частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Ведеться досудове розслідування. За вчинене парубкам загрожує покарання у вигляді позбавленні волі строком від 3 до 6  років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter