Полтавець убив співмешканку, а потім хотів вчинити самогубство

Ситуація
3 вересня 2013 о 12:56925 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Фото з сайту ru.delfi.ltРаніше судимий за вбивство полтавець встромив ножа у груди жінки,  а потім відкрив газ на плиті, щоб померти.
Поранена співмешканка померла в будинку, адже чоловік так і не викликав швидку. Тіло жінки виявила мати чоловіка, яка і зателефонувала до міліції.

До теми - Вбивство у Полтаві: підозрюваний сам здався міліції

Подія сталась в одному із будинків по вулиці Духова, що у Полтаві. За словами 54-річного полтавця, того вечора його співмешканка прийшла додому напідпитку.

– Я готував вечерю, варив пельмені та готував салат, – розповів правоохоронцям затриманий. – Вона прийшла на кухню та сіла біля столу. Я почав «читати їй мораль», розповідати, що стільки пити не можна, а вона у відповідь почала мене ображати. Під час сварки жінка штовхнула мене у спину і я ледве не впав на плиту в окріп. Я не стримався і вдарив її ножем у груди.

Чоловік намагався спасти співмешканку: перев’язав їй рану, всіляко намагався зупинити кров. Швидку медичну допомогу так і не наважився викликати, бо знав, що його одразу заберуть у міліцію.

– Коли жінка померла – вирішив покінчити життя самогубством. Відкрив газ на газовій плиті і почав чекати смерті, - повідомив Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області. – Через деякий час, як пояснив затриманий, йому стало страшно помирати, тому пішов купити горілки «для хоробрості». Щоб не зірвати будинок, відімкнув усі електроприбори, бо не хотів, щоб через нього постраждали інші люди. У той час, коли чоловік шукав спиртне, до його квартири завітала його старенька мати. Вона і виявила тіло жінки та зателефонувала у міліцію.

До теми - Полтавців прохають допомогти розпізнати особу знайденого трупа

Наразі затриманий перебуває під вартою, ведеться досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєний злочин на полтавця чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter