Полтавці перекрили вулицю Світанкову і мітингують під воротами мера Полтави

Новини
Таня Цирульник23 вересня 2013 о 08:361971 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці перекрили вулицю Світанкову і мітингують під воротами мера Полтави
Сьогодні, 23 вересня, кілька десятків полтавців вийшли на мітинг проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Полтавці знову мітингують проти підняття тарифів. Фото Ольги МатвієнкоПолтавці знову мітингують проти підняття тарифів. Фото Ольги Матвієнко О 7 30 громадяни з плакатами та звуковими сиренами перекрили вулицю Світанкову, на якій живе Олександр Мамай, міський голова. Це уже не перший протест полтавців проти підняття цін на житлово-комунальні послуги. Як повідомляє журналіст «Кола» Валентина Пустовіт, яка знаходиться на місті події, люди принесли під ворота будинку мера платіжку на нові тарифи та гарбуз. Кажуть, мер пообіцяв вийти до мітингувальників. Нагадаємо, сьогодні Полтава святкує день міста. О 9 ранку міський голова, виїзд з двору власного дому якому нині блокують, має бути на покладанні квітів до Меморіалу солдатської слави. Слідкуйте за розвитком подій з «Коло».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter