Родина полтавців вкрала у жінки овочі, побивши її ногами

Ситуація
Надія Труш24 вересня 2013 о 09:41937 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Родина полтавців вкрала у жінки овочі, побивши її ногами
Кілька чоловіків пограбували город полтавки та тяжко побили її.


фото www.mukachevo.neфото www.mukachevo.ne

Компанія, відпочиваючи днями біля одного із ставків у села Тахтаулове, що під Полтавою, випивши зайвого, вирішила запастися овочами з чужого городу. Про це повідомляють на сайті обласної міліції.

– Зловмисниками, що пограбували город та побили жінку, виявилося ціле сімейство, – йдеться на сайті УМВС в Полтавській області. – 85-річний  голова сімейства, його син, зять та онук поїхали відпочити у Тахтаулове, до одного зі ставків. Відпочинок не обійшовся без спиртного. Дорогою назад нетверезі чоловіки побачили огород, на якому лежали зібрані овочі та вирішили їх забрати собі. За цим заняттям їх і застала власниця городу.

До теми – полтавець пішов грабувати банк, щоб купити квартиру.

Спершу полтавка почала кричати, щоб прогнати крадіїв.

– Чоловіки підійшли до мене, – розповідала постраждала працівникам міліції. - Один із них почав погрожувати. Він говорив на тюремному жаргоні, на його руках були великі татуювання. Я дуже перелякалась і почала помаленьку відходити назад. Потім він мене наздогнав,  вдарив рукою по голові, а коли впала, почав бити ногами. відтягували чоловіка від мене його товариші, інакше не знаю, чим би все закінчилося. Навіть коли його відтягнули від мене, він намагався вирватись та накинутись на мене. А коли я встала та почала відходити, кричав та погрожував.

Хоча зловмисникам вдалося покинути місце пригоди, їх затримали того ж вечора, коли все сталося.

– На сусідньому огороді знаходилась жінка, яка все бачила і запам’ятала номер автомобіля, у який вантажили овочі, - розповідає Сергій Коваль, дільничний інспектор міліції . – Ми встановили власника даного автомобіля і відразу поїхали до нього в одне із сіл Полтавського району. У розмові з чоловіком з’ясувалось, що він продав свою «Волгу» до Полтави, вказав адресу покупця. За адресою проживання нового власника міліціонери виявили не лише автомобіль, але і викрадені овочі, які злодії не встигли вийняти з багажника та заховати.

До теми – під Полтавою молодики влаштували собі бенкет, спустошивши сільський магазин.

Наразі за бажання привласнити чужий врожай щодо чоловіків розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Дана стаття передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Крім цього, відносно чоловіка, який побив власницю огороду та погрожував їй, розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Він уже дев’ять разів притягувався до відповідальності за скоєння різного виду злочинів і провів за гратами більше двадцяти років.

Читайте

Полтавець вкрав із кав’ярні  стільці

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter