Інтерв’ю. Підопічний Лепса Артем Лоїк розповів про зміни у житті та ризикований вчинок

Новини
19 жовтня 2013 о 15:591799 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Інтерв’ю. Підопічний Лепса Артем Лоїк розповів про зміни у житті та ризикований вчинок
У ексклюзивному інтерв’ю журналіста «Кола» з Артемом Лоїком ви дізнаєтесь, як склалося його життя після знайомства з Григорієм  Лепсом.
Полтавець, якого в народі прозвали «українським Емінемом», 18 жовтня виступав у рідному місті на благодійному концерті.

Артем ЛоїкАртем Лоїк

Артеме, що змінилося з тих пір як Григорій Лепс взявся тебе продюсувати? Які події відбулися в твоєму житті?

- Дуже багато змінилося. Я зараз в Москві. Мені знімають квартиру. Пишу свій  новий альбом. Нещодавно з’їздили з Григорієм Лепсом до Юрмали на «Нову Хвилю». Показали дві нові пісні. Одну спільну з Григорієм Вікторовичем, іншу ще і з Тіматі. Збираємося зняти кліп.

Продюсер і підопічний. Фото з соціальної мережіПродюсер і підопічний. Фото з соціальної мережі

А кліп планується на спільну пісню з Григорієм Лепсом? І як скоро його зможуть побачити глядачі?

- Поки що не відомо. Адже багато чого залежить не лише від мене.

Пам’ятаєш той день, коли отримав пропозицію про співпрацю від відомого російського виконавця?Як це було?

- Він зателефонував мені по телефону. Я був у метро тоді. Зв'язок звісно 4 рази зникав. Нормально поговорили вже як я вийшов. Він розповів, що бачив мій ролик виступів  на «Україна має талант» та «Х-Факторі» в «YouTube», запросив до себе в гості. Я приїхав, ми познайомились. Так все пішло, поїхало.

Кому першому повідомив про таку подію?

- Я нікому спочатку не розповідав, оскільки мене знайшли через канал «СТБ». Тобто зі мною в гості до Лепса їхала команда цього каналу. Все це мають показати вже незабаром, і як я мамі сюрприз зробив, повідомивши таку новину. Мені дуже їй хотілося все розповісти, але мусив кілька днів помовчати.

Якою ж була реакція твоїх рідних?

- Усі були шоковані. У моїй сім’ї дуже люблять Григорія Лепса. І я його дуже  поважаю. Він справжній чоловік, такий як є. Я дуже радий, що працюю з ним.

Побувавши на «Новій хвилі», з ким із відомих встиг познайомитись?

- Ні з ким так особливо не знайомився, але побачив багатьох. Я в основному був з Григорієм Вікторовичем. Для знайомств не було потрібної атмосфери. Я не люблю так просто підходити  до когось.

Ти багато вже виступаєш. Брав участь у талант шоу? А де було найстрашніше?

- На «Новій хвилі» було дуже страшно. Але все ж таки найстрашнішим для мене, мабуть, був виступ на шоу в півфіналі, коли я читав у прямому ефірі.В Юрмалі, коли читав, мені теж було моторошно, але я вже знав що це таке. А на шоу цього не уявляв. Розумів, що на мене дивиться вся Україна. І коли я тримав мікрофон – він у мене трусився в руках. На Юрмалі інші були хвилювання. Або все, або нічого. Проте реп, який ми зробили всіх шокував: Григорій Лепс читає реп, я читаю… Все вийшло. Багатьом сподобалося.

А як взагалі тобі вдалося навчитися так швидко читати реп із  чіткою дикцією?

- Узагалі легко, просто  потрібно багато читати. Я раніше читав по 4 години вдень. Мені це подобається, я кайфую. У мене друг танцює брейк, крутиться на голові. Він мене якось запитав: «Як я так швидко читаю?». На що я відповів: «А як ти так крутишся на голові?» Він відповів: «Тренуюсь». Я йому відповідь - теж саме. Якби ви почули мої пісні з яких я починав, то засміялися б мені в обличчя.

А з скількох років почав тренування?

- Серйозно вже, мабуть, на «Х-Факторі». А так по трішки зі школи.

Який зі своїх вчинків вважаєш найризикованішим чи найбільш божевільним?

- Складно сказати. Наприклад, коли я займався у КВК, і виходив на капітанський конкурс. У Полтаві саме був фінал. Я вийшов на сцену з чистим папірцем. Але ніхто цього не знав. Проте я виграв тоді.

Артем Лоїк. Виступ у Полтаві 18 жовтняАртем Лоїк. Виступ у Полтаві 18 жовтня

Ти останнім часом часто приїздиш до Полтави виступати на благодійних концертах. А коли вже приїдеш у рідне місто з сольним концертом?

- Не знаю. Думаю, скоро. Я цього дуже хочу.

Чи можливо тебе побачити у Полтаві на концерті разом з Григорієм Лепсом?

- Цього року Лепс приїздив сюди в Полтаву виступати. Він мене покликав на сцену. Всі були шоковані. Полтавці мене підтримали. Ми заспівали його пісню «Ну и что». Прямісінько на сцені заміксували її.

Довідка «Кола»: Артем Лоїк барв участь у таких талант шоу як «Х-Фактор» та «Україна має талант». На останньому хлопець став суперфіналістом. Його талант полягає у швидкому, майже безперервному та чіткому читанні репу. Він сам пише собі тексти, в яких часто зачіпає гострі соціальні проблеми країни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter