На Полтавщині пенсіонер вбив чоловіка дерев'яною палицею

Новини
Олег Дубина23 жовтня 2013 о 11:45694 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
fotoinform.netТрагедією закінчилася сварка в одному із сіл Глобинського району
Кілька днів тому в Глобинському районі до місцевих працівників міліції зателефонував житель одного із сіл та повідомив, що виявив померлого сусіда у подвір'ї. Як повідомили у УМВС України в Полтавській області, правоохоронці знайшли мертвим 45-річного місцевого жителя з численними тілесними ушкодженнями у вигляді забійних ран голови.

До теми - Нещодавно в області чоловік бив кохану, поки та не померла

- При проведенні слідчих дій працівники райвідділу встановили, що 20 жовтня близько 22-ї години у потерпілого вдома знаходився в гостях житель сусіднього села, пенсіонер, раніше не судимий, - розповіла Катерина Савченко, інспектор Глобинського РВ УМВС України в Полтавській області. - В якусь мить між чоловіками виникла сварка, під час якої гість почав наносити господарю дерев’яною палицею удари по тулубу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

За словами правоохоронців, чоловік повністю визнав свою вину. Згідно Кримінального кодексу України (умисне вбивство) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Читайте ще - У Полтаві в сміттєвому баку нещодавно знайшли немовля

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter