"Дніпро" - "Ворскла" 2:2: солодкий подарунок дніпрян Полтаві

Спорт
Олег Дубина28 жовтня 2013 о 13:481007 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Дніпро" - "Ворскла" 2:2: солодкий подарунок дніпрян Полтаві
Полтавцям знову пощастило (фото football.ua)Дніпряни допомогли "зелено-білим" врятували матч на останніх його секундах
Дніпропетровський "Дніпро" набрав останніми турами хороший хід. Чотири поспіль перемоги в останніх матчах та третє місце в турнірній таблиці перед грою всиляли віру рідним вболівальникам у перемогу своєї команди. З іншого бору "Ворскла" мала лише дві поразки в чемпіонаті, тому на "Дніпро-Арені" очікувався цікавий матч. Окрім того, для "зелено-білих" стадіон в Дніпропетровську особливий. Саме на ньому у 2009 році теперішній тренер полтавців Василь Сачко забив переможний м'яч у фіналі Кубка України.

До теми - Два легіонери «Ворскли» зустрілися з вболівальниками

Реактивний Коноплянка

На старті матчу дніпряни на правах господарів заволоділи територіальною перевагою на полі. Найбільш активний був Коноплянка. Спочатку півзахисник "Дніпра" та збірної України наніс дальній удар метрів з 20-ти - прямо в руки Непогодову, а через п'ять хвилин ледве не став автором результативної передачі, щоправда Селезньов свій момент не реалізував. Згодом Матеус після пасу все того ж Коноплянки влучив у стійку, а на 16 хвилині господарі таки домоглися. М'яч після удару Євгена та рикошету від когось з гравців полтавців полетів повз Непогодова.

"Дніпро" продовжував домінувати та постійно "сидів" на воротах гостей. "Ворскла" практично повністю відійшла в оборону, чекаючи на шанс у контратаках, але її футболісти запам'яталися в першому таймі лише непоганим ударом Сапая.

На 39 хвилині дніпряни закріпили свою перевагу в матчі. Під час подачі кутового у штрафній "Ворскли" м'яч літав зі сторони в сторону, відскакував від штанги, вислизав з рук Непогодова, поки Дуглас все ж таки не вколотив його у сітку воріт "зелено-білих".

За ігрової та територіальної переваги команди з Дніпропетровська футболісти пішли на перерву.

Вадим Сапай проти Євгенія Коноплянки (фото football.ua)Вадим Сапай проти Євгенія Коноплянки (фото football.ua)

Битва до останнього

Лише Василю Сачку та його футболістам відомо, що тренер "Ворскли" сказав свої підопічним у перерві, але ворскляни заграли зовсім по іншому. Так, були помилки в обороні, але команда почала потроху відвойовувати територію поля. На 52 хвилині Ребенок вийшов на ударну позицію, але не вдарив, а віддав передачу на Дедечка. Сильний удар Дениса не залишив шансів воротарю "Дніпра" Бойку.

З виходом на поле Янузі полтавці додали в атакуючих діях, але ніяк не могли забити. На допомогу прийшов..."Дніпро".На 94-й хвилині Онджей Мазух після подачі зі штрафного не порозумівся з Бойком і переправив м'яч у власні ворота - 2:2.

У підсумку "Дніпро" вже вп'яте поспіль не може перемогти "Ворсклу".

Читайте ще - «Ворскла» — «Металург» (З) 2:1: якщо не можеш перемогти — суперник допоможе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter