"Ніка" - "Злагода" 5:5. Неймовірний матч не виявив переможця (+відео)

Спорт
Олег Дубина2 листопада 2013 о 23:34879 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Ніка" - "Злагода" 5:5. Неймовірний матч не виявив переможця (+відео)
"Ніка" та "Злагода" забили на двох десять м'ячів (фото Олега Дубини)Одні з найсильніших команд України зіграли у бойову нічию
Сьогодні, 2 листопада у спортивному комплексі педагогічного університету відбулася гра четвертого туру чемпіонаті України з футзалу серед жінок, в якому полтавська "Ніка-ПНПУ" зустрічалася з дніпропетровською "Злагодою-Олімп".

Як влучно зазначив один з глядачів після гри, такі матчі дарують задоволення вболівальників, але відбирають нервові клітини у тренерів команд та футзалісток. На майданчику розігрався справжній футзальний спектакль, який тримав у напрузі до останніх секунд гри.

До теми - «Біличанка» — «Ніка-ПНПУ» 1:1: полтавки відібрали очки у чинних чемпіонок

Зі стартовим свистком арбітра господарки великими силами пішли вперед, на що футзалісти "Злагоди" відповіли пресингом суперниць на всій території ігрового майданчика. На 14 хвилині одна з атак полтавок завершилася влучним ударом Валерії Ермоленко з гострого кута, після якого м'яч вперше в  матчі опинився у сітці воріт дніпрянок. Через три хвилини Таїсія Бабенко подвоїла рахунок. Слід зазначити, що гості за мить до цього могли зрівняти рахунок, однак м'яч після удару Валентини Тараканової прийняла на себе поперечина воріт "Ніки".

На 22 хвилині гості таки досягли свого. Голом відзначилася Наталія Сухорукова. До перерви команди забили ще по разу. Авторами влучних ударів стали Юлія Дударчук та Валентина Тараканова - 3:2.

Момент матчу (фото Олега Дубини)Момент матчу (фото Олега Дубини)

Після відпочинку рахунок знову збільшився. У складі господарок дубль оформила Ермоленко, а на 60 хвилині переможний, як тоді здавалося, м'яч забила Євгенія Шаповал. Що ж стосується дніпрянок, то їм вдалося пробити оборону полтавок тричі в другому таймі. Хет-трик оформила Тараканова, а ще один м'яч забила Олена Підгорна.

У підсумку 5:5 - бойова нічия в Полтаві.



"Ніка-ПНПУ" (Полтава) - "Злагода-Олімп" (Дніпропетровськ) 5:5

2 листопада. Полтава. СК ПНПУ.

"Ніка": Узол, Шаповал, Бизова, Лясковська (к), Бабенко, Карпенко, Ермоленко, Слисенко, Івасенко, Деркач, Шевела, Гайдук, Дударчук, Мочалова

"Злагода": Усенко, Щербатох, Тараканова, Сумарокова, Сухорукова, Соболєва, Підгорна, Іванова, Хазаченко, Цвях

Ермоленко (14, 34), Бабенко (17), Дударчук (43), Шаповал (60) - Сухорукова (22),  Тараканова (34, 56, 70), Підгорна (39)

Голи: Ермоленко (14, 34), Бабенко (17), Дударчук (43), Шаповал (60) - Сухорукова (22),  Тараканова (34, 56, 70), Підгорна (39)

Попередження:Шаповал (55), Бабенко (57) - Соболева (33)

Не реалізований пенальті: Тараканова (59)

Читайте ще - Полтавські футзалістки забили у ворота суперниць 21 м'яч (+фото та відео)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter