На концерті гуртів «Фрістайл» та «Ласковий май» виступив лише «Фрістайл»

Новини
Таня Цирульник8 листопада 2013 о 11:281589 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На концерті гуртів «Фрістайл» та «Ласковий май» виступив лише «Фрістайл»
7 листопада у Полтаві пройшов ювілейний концерт гуртів «Фрістайл» та «Ласковий май».


Ніна Кірсо. Фото Юлії МалицькоїНіна Кірсо. Фото Юлії Малицької

Щоправда, останній гурт на сцені так і не з’явився. Як пояснили глядачам, яких зібралася майже повна зала, поїздка до Полтави зірвалася через хворобу Андрія Разіна. Попри те, що ювілейний концерт «Фрістайла» пройшов у Полтаві у травні, вчорашнє шоу також по праву можна вважати ювілейним. Як розповіла глядачам Ніна Кірсо, солістка, їхній гурт було засновано саме у листопаді, а не у квітні. Також співачка поділилася, що кожному з 5 учасників гурту по 50 повних років, якщо помножити ці цифри, вийде 250, а якщо відняти «нолик» – 25. Знову 25! Усе символічно.

Ніна Кірсо, солістка гурту "Фрістайл". Фото Юлії Малицької Ніна Кірсо, солістка гурту "Фрістайл". Фото Юлії Малицької

Відомі хіти глядачі співали разом з виконавцями, танцювали прямо на місцях. Виконавці отримали багато букетів, особливо у фаворі того вечора були жовті квіти. Дарували й подарунки у пакетах. Виконавці жартували: мовляв, бачите, як у рідному місті добре – можна навіть пакети по сцені носити й роздавати виконавцям. Концерт розпочався без запізнень і тривав 3 години. Також на сцену вийшов київський гурт «Джерело». Після шоу всі бажаючі змогли взяти у артистів автографии. Фоторепортаж з концерту – незабаром на сайті.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter