Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини

Новини
Надія Труш8 листопада 2013 о 18:011278 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини
Найбільш відомі та скандальні полтавські нардепи – дізнайтесь, хто і чому. 


Скандальні полтавські нардепи. фотоколажСкандальні полтавські нардепи. фотоколаж

Майже за місяць,  12 грудня, закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді.  «Коло» розпочинає новий проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік». Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати  кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» - дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.

Для старту пропонуємо топ найскандальніших нардепів від Полтавської області

Найбільш активними та скандальними полтавськими нардепами по праву можна назвати Юрія Бублика (ВО «Свобода») та Сергія Капліна (партія «Удар»).

Варто лише згадати їхню діяльність за останні кілька місяців, за якою спостерігала вся Україна, – штурм Полтавської міської ради, руйнування паркану на скандальній заправці на Дублянщині, численні мітинги у Полтаві.

Не відстає у рейтингу найвідоміших і виходець із Полтави Костянтин Жеваго. Цей нардеп – наймолодший мільярдер у Європі, який зробив свій статок самостійно. Відомий тим, що у нього нарахували найбільше прогулів засідань Верховної Ради.

До речі, до п’ятірки наймолодших українських мільйонерів, крім Жеваго, входить ще один нардеп, наразі «екс» – Андрій Веревський. Депутатські повноваження Веревського припинилися у березні 2013 року через несумісність депутатського мандата з іншими видами діяльності (саме таке пояснення опублікували на сайті Верховної Ради).

Читайте ще

Список 20 найбагатших депутатів Ради – серед них полтавець

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter