Проект "Що зробили нардепи з Полтавщини за рік": Сергій Каплін

Новини
Надія Труш12 листопада 2013 о 18:081309 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект "Що зробили нардепи з Полтавщини за рік": Сергій Каплін
«Коло» розпочинає новий проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік».


Майже за місяць, 12 грудня, закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді. Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» — дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.







Сергій Каплін. фото mair.in.uaСергій Каплін. фото mair.in.ua





Сергій Каплін, 34 роки.

Обраний по виборчому округу №144.

Член депутатської фракції Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Секретар Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Іран.

На момент обрання: головний редактор газети «Іскра простих людей».

Відвідування сесійних засідань – 97%.

Відвідування засідань комітетів – 83%.

Що зробив

Сергій Каплін зареєстрував 7 законопроектів. Жодних поправок до законопроектів Каплін не зареєстрував. Більш активно проявив себе нардеп у депутатських запитах – зробив їх 23.

Сергій Каплін, якого вважають одним із найскандальніших нардепів Верховної Ради сьомого скликання, запевняє, що усі свої обіцянки виконав, оцінює свою роботу на «добре». Серед своїх заслуг наголошує на тому, що бореться із олігархами та незаконність роботи народних депутатів, місцевої влади.

– Я, як і обіцяв, турбуюся про простих людей, захищаю їх права, – так коротко резюмує Каплін свою діяльність у Верховній Раді. – Зустрічаюся із людьми, вони розповідають мені свої проблеми, намагаємося якнайшвидше їх вирішити.

Згадуючи передвиборчі обіцянки Сергія Капліна, варто зазначити, що він пропонував нульову ставку податку на прибуток для новостворених підприємств на 3 роки, для створених на так званих депресивних територіях – на 5 років. Також він задекларував обіцянку – 100% зборів від податку на доходи фізичних осіб, на землю та податки на нерухомість будуть залишатися на місцях. Це дозволить забезпечувати фінансування всіх потреб громади. До речі, віднедавна Сергій Каплін не лише політик. Нардеп вирішив випробувати свої сили письменника і написав книгу «Фірташизм». За його словами, гроші, виручені з її продажу, підуть на допомогу дітям, хворим на рак та ДЦП.

До теми – проект "Що зробили нардепи з Полтавщини за рік": Юрій Бублик.

Читайте також

Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter