Проект "Що зробили нардепи з Полтавщини за рік": Юрій Бублик

Новини
Надія Труш11 листопада 2013 о 19:041554 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект "Що зробили нардепи з Полтавщини за рік": Юрій Бублик
«Коло» розпочинає новий проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік».


Майже за місяць, 12 грудня, закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді. Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» — дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.

До теми – топ найскандальніших нардепів від Полтавщини.  





Юрій Бублик. фото www.bublyk.infoЮрій Бублик. фото www.bublyk.info











Юрій Бублик, 40 років.

Обраний по виборчому округу №145.

Член депутатської фракції Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Голова підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, член групи з міжпарламентських зв’язків.

На момент обрання: Ковалівський сільський голова.

Відвідування сесійних засідань – 97% .

Відвідування засідань комітетів – немає інформації

(дані щодо відвідування засідань публікуються за моніторингом руху «Чесно» – прим. авт.).

Що зробив

На офіційному сайті Верховної Ради вказано, що Юрій Бублик зареєстрував 4 законопроекти та 1 правку до законопроекту. Подав 8 депутатських запитів.

– Коли йшов на вибори, гарантував, що не переїжджаю до Києва, залишаюся проживати з родиною на території свого виборчого округу, – пояснює Юрій Бублик. – Гарантував, що не зміню номер мобільного телефону, кожен мій виборець його знає і у будь-який час може зателефонувати. Навіть вражений толерантністю виборців,  вони не зловживають знайомством зі мною і з дріб’язкових питань не телефонують. 12 грудня спливає перший рік моєї каденції у Верховній Раді 7-го скликання, і я всі свої гарантії виконав. Ідучи на трибуну Верховної Ради із законопроектом, доносимо до громадськості, що можемо не лише проводити акції громадської непокори, а уміємо писати доладні законопроекти. Наприклад, працюючи майже рік у своєму виборчому окрузі, до мене звернулося багато виборців зі скаргами на зловживання монопольним становищем Обленерго і Облгазу. Доходить до абсурду, коли родина має заборгованість за спожиту електроенергію 5-15 гривень, організація приїздить і відключає її від енергопостачання. При цьому переслідують мету не повернути борг, а щоб людина найняла бригаду з підключення. У сільській місцевості вартість послуги сягає 800-1500 гривень. Тому я підготував законопроект, він пройшов слухання у підкомітеті, в комітеті. Я проаналізував досвід Російської Федерації. Там не дозволяється відключати, якщо заборгованість не перевищує суми трьохмісячного споживання. Проаналізували європейський досвід – ми ж на Європу курс тримаємо. У Європі, якщо сума боргу не перевищує 30 євро, боржника не можна відключати. Також цим законопроектом я передбачив заборону відключення від енергопостачання мало захищені верстви населення у зимовий час, адже у сільській місцевості, де немає газу, опалюються електроенергією, родина фактично замерзає.

Читайте ще

Список 20 найбагатших депутатів Ради – серед них полтавець

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter