Депутатів Полтавської міської ради скликають на сесію: перелік питань

Новини
Ольга Матвієнко14 листопада 2013 о 09:541507 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245
Сесія Полтавської міської ради відбудеться 5 грудняТридцять п’ята сесія Полтавської міської ради відбудеться 5 грудня.


Депутати розглянуть 40 питань, серед яких питання бюджету, списання комунального майна, коригування генерального плану Полтави, надання земельних ділянок під будівництво та інші.

Також окремим питанням винесене призначення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету Полтавської міської ради. Нагадаємо, що цього року з посади заступника міського голови звільнився Олександр Найпак, який курував сферу ЖКГ.

До теми: Спокій 34 сесії Полтавської міськради охороняла міліція

Пропонуємо ознайомитися із повним переліком питань сесії міськради:

  1. Про внесення змін до показників міського бюджету на  2013 рік.

  2. Про порядок фінансування видатків у 2014 році.

  3. Про затвердження розпоряджень міського голови.

  4. Про списання комунального майна.

  5. Про надання згоди на розміщення магазину продовольчих товарів та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Великотирнівській,34б.

  6. Про внесення змін до рішення двадцять другої сесії Полтавської міської ради п’ятого скликання від 06.12.2007 «Про погодження розташування лазні і бару з готелем та надання дозволу на розширення і виготовлення проекту відведення зі зміною цільового призначення земельної ділянки по вул.Горіховій,4».

  7. Про затвердження проектів детальних планів територій.

  8. Про затвердження історико-архітектурного опорного плану, науково-проектної документації для визначення історичних ареалів та меж і режимів використання зон охорони пам’яток архітектури та містобудування у складі проекту коригування генерального плану м.Полтава.

  9. Про надання згоди на поділ земельних ділянок по вул.Фрунзе,2, вул.Комсомольській,36.

  10. Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

  11. Про затвердження Положення про порядок розробки проектів розподілу територій, визначення меж або впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань у м. Полтава.

  12. Про надання згоди на розміщення готельно-ресторанного комплексу та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Леніна,38.

  13. Про надання згоди на розміщення торгово-офісної будівлі та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Новий Базар,29.

  14. Про надання згоди на розширення території ринку та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Калініна,43.

  15. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

  16. Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

  17. Про розгляд клопотання щодо продажу земельної ділянки.

  18. Про затвердження документації із землеустрою на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

  19. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

  20. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства «Полтавський міський центр земельного кадастру».

  21. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2013 рік.

  22. Про затвердження Міської програми забезпечення житлом воїнів - інтернаціоналістів у 2013 році.

  23. Про надання згоди на прийняття квартир у комунальну власність міста.

  24. Про внесення змін до Порядку видалення зелених насаджень (дерев, кущів, газонів і квітників) у м. Полтава у новій редакції, затвердженого рішенням позачергової двадцять п’ятої сесії шостого скликання від 2 серпня 2012 року.

  25. Про передачу майна.

  26. Про затвердження базової мережі галузі культури міста та контингенту учнів шкіл естетичного виховання.

  27. Про передачу комунального майна територіальної громади міста Полтави та затвердження змін до статуту позашкільного навчального закладу «Полтавський міський центр дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» Полтавської міської ради Полтавської області.

  28. Про безоплатну передачу майна.

  29. Про внесення змін до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2013 рік.

  30. Про внесення змін та доповнень до рішення тридцять першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 17.05.2013р. «Про  затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради, його Регламенту та визначення переліку адміністративних послуг, що будуть надаватись через центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради».

  31. Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради шостого скликання.

  32. Про прийняття на службу в виконавчий комітет Полтавської міської ради та затвердження на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконавчого комітету Полтавської міської ради.

  33. Про зміну складу виконавчого комітету Полтавської міської ради.

  34. Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради у новій редакції.

  35. Про внесення змін до рішення позачергової другої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 19.11.2010 «Про структуру виконавчих органів ради, їх загальну чисельність та витрати на утримання» зі змінами.

  36. Про створення робочої групи для  аналізу даних та надання пропозицій про використання програмного забезпечення на комп’ютерній техніці.

  37. Про умови оплати праці.

  38. Про затвердження міської цільової програми «Розвиток та удосконалення міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2014-2016 роки».

  39. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у І півріччі 2014 року.

  40. Про затвердження Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування м. Полтави та фінансової підтримки засобів масової інформації на 2014 рік.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter