У Полтаві гурт Транс-Формер презентував новий кліп (фото та відео)

Фото
Валентина Зайченко16 листопада 2013 о 16:551963 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві гурт Транс-Формер презентував новий кліп (фото та відео)
15 листопада відомий полтавсьикй гурт Транс-Формер презентував новий кліп у пабі "Хмільний бик".
Відео під назвою "Повертайся у мої сни" показали кілька разів за вечір. Крім цього, тим, хто прийшов на презентацію показали відеоролик "поза кадром" - те, що не ввійшло у кліп. Друга версія неабияк розвеселила присутніх. На вечорі були присутні знайомі, друзі, музиканти.

Деякі з них привітали винуватців вечора не тільки словами, а й виступами. Так кілька своїх пісень заспівав легенда полтавського року Валерій Власенко, також виступила співачка Сано. І звісно, на завершення презентації з кількома хітами виступив Валерій Мельник, соліст гурту "Трансформер".

Музиканти Сано та Валерій Власенко привітали гурт Транс-Формер своїми піснямиМузиканти Сано та Валерій Власенко привітали гурт Транс-Формер своїми піснями Детальніше про зйомки кліпу та тих, хто над ним працював, читайте на сайті пізніше. Читайте також: У Полтаві виступив гурт «Маша и Медведи» Прямо під час презентації режисер кліпу Alex Newgen відкрив доступ  в мережі YouTube до нового відео:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter