У Полтаві обрали кращий волонтерський загін року

Дозвілля
Олег Дубина6 грудня 2013 о 12:161140 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві обрали кращий волонтерський загін року
Переможці (фото Олега Дубини)В Міжнародний день волонтерів полтавці дізналися своїх героїв.
Вчора, 5 грудня,у міському будинку культури відбувся четвертий міський конкурс "Волонтер року",  який організував міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Цьогоріч за перемогу змагалися сім загонів міста: команда волонтерів «Лідер» Полтавської загальноосвітньої школи №20 імені Бориса Серги, волонтери «Едельвейс» Полтавської загальноосвітньої школи №18, «Я + ти» Полтавського багатопрофільного ліцею №1 ім. Івана Котляревського, «Турбота» Полтавського базового медичного коледжу,  «Незвичайні люди» Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, «Акорд» Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г. Короленка та «В ритмі молоді» Української медичної стоматологічної академії.

Фотоогляд події ви можете переглянути тут.

Загалом змагання складалися з декількох конкурсних епізодів, які у підсумку тривали близько двох годин. Ще перед початком дійства у фоє журі оцінило презентації волонтерських загонів на спеціальній виставці, яка мала назву "Наші здобутки". На сцені все розпочалося з відеопрезентацій загонів, після чого волонтери змагалися у конкурсі знань волонтерського руху.  Не залишилися без уваги і вболівальники команд, підтримка яких також оцінювалася журі.

Мить перемогиМить перемоги

За перипетіями боротьби між командами спостерігало кілька сотень глядачів. На жаль, вільних місць в залі вистачало.

ВболівальникиВболівальники

У підсумку загальну перемогу в змаганнях святкували волонтери загону «Акорд» Полтавського педагогічного університету (приз - відпочинок у таборі "Супутник"). Другими стали волонтери «Турботи» (проведення заходу в міському будинку культури), а «Едельвейс» виборов "бронзу" (екскурсія містом).

Слід зазначити, що педагоги вдруге поспіль перемогли в конкурсі.

До речі, полтавські волонтери допомагають невиліковно хворим.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter