Сергій Притула смертельно ображений на Ольгу Фреймут

Новини
Наталія Сіробаб15 січня 2014 о 07:453728 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Сергій Притула смертельно ображений на Ольгу Фреймут
Під час онлайн-конференції Ольги Фреймут на сайті каналу «1+1 » з’ясувалося, що близький друг ведучої Сергій Притула так образився на неї, що не відповідає на телефонні дзвінки, повідомляють на сайті  24ukrnews.com.
На питання про те, як відреагував екс-колега Ольги на її демарш із «Нового», Фреймут зізналася:

– Я йому вже два тижні дзвоню, але він не відповідає. Притуло, візьми трубку! Сергію, це я, твоя Фреймут. Так, життя розлучило нас: ти працюєш на одному каналі, а я – на іншому. Але я пообіцяла тобі, що коли ти помреш, не вона, а я прийду на твою могилу, принесу на Різдво кутю, поправлю вінок (сміється). У нас із Притулою просто є домовленість, що ми будемо доглядати за могилами одне одного, залежно від того, хто першим залишить цей світ... Тому, Притуло, досить ображатися. Я тебе дуже люблю. Ти – моя телевізійна пара. Відповідай на дзвінки, я завжди поруч. А те, що я пішла від тебе, можливо, я вже не могла перебувати з тобою під одним дахом. Ти про це подумав?

Наостанок Ольга зізналася, що Сергій – її друга творча половинка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter