Голова Полтавської області втратив побратима, з яким воював на Сході

АТО
Юлія Обелець6 лютого 2015 о 09:072574 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голова Полтавської області втратив побратима, з яким воював на Сході
Очільник Полтавської облради розповів про втрату побратима, який загинув під час обстрілу з гранатомету на Сході країни.

Голова Полтавської області втратив побратима, з яким воював на СходіНа Сході загинув боєць АТО з Полтавщини Богдан Гавеля. Фото telegraf.in.uaМова йде про 40-річного жителя Кременчука Богдана. Про втрату Петро Ворона розповів під час брифінгу 5 лютого. Нагадаємо, що сам голова облради провів у зоні АТО 90 днів.

– Я вчора (4 лютого) втратив свого побратима Богдана, з яким служив у 8-й роті 79 аеромобільної бригади, – розповів Петро Васильович. – Його підбили з гранатомета. Він пішов на війну добровольцем. Мати його не знала про це, думала, що Богдан на заробітках. Знала, де він, його донька, з якою він постійно спілкувався. Йому 40 років. Це дуже тяжка втрата для мене. Це те, чого боїшся на фронті, – коли гинуть твої друзі.

Як інформує видання "Кременчуцький Телеграф", бійці ,серед яких був Богдан, потрапили в засідку в районі аеропорту. Кременчужанин був у машині за кулеметом, коли в них потрапили з гранатомета.

Поховати Богдана Гавеля мають 7 лютого.

До теми - Студент із Полтавщини, який воював в АТО, отримав поранення

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter