Громадське.Woman. Любов Алієва: історія дружини атовця (ВІДЕО)

АТО
Юлія Обелець9 липня 2016 о 15:041137 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Громадське.Woman. Любов Алієва: історія дружини атовця (ВІДЕО)
Героїня випуску, Любов Алієва, створила групу самодопомоги для дружин тих, хто воює або воював в зоні неоголошеної війни.

Громадське.Woman. Любов Алієва: історія дружини атовця (ВІДЕО)Любов Алієва. Фото – poltavske.tv

Любов Алієва – дружина демобілізованого бійця батальйону «Айдар» Олександра Алієва, який у 2014 році пішов воювати добровольцем на Схід, де згодом потрапив у полон разом із Надією Савченко. У полоні він пробув 11 днів. Жінка кинула всі сили на те, аби чоловіка визволили.

Пройшовши разом з чоловіком низку випробувань, Любов Алієва вирішила створити групу самодопомоги для дружин тих, хто воює або воював на Сході. Дружини бійців збираються двічі на тиждень у Центрі соціально-психологічної реабілітації учасників АТО, створеного за ініціативи чоловіка Любові – Олександра Алієва.

Про все, що відбувалося, коли Олександр був на Сході, подружжя почало розмовляти лише через рік – це було боляче. Алієв наголошує, що стосунки в родині стали налагоджуватися саме після того, як Любов почала брати участь у групі самодопомоги. Більш детально дивіться на відео poltavske.tv

Читайте також – Громадське.Woman – у Полтаві розповідають про жінок, які рухають світ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter