На Полтавщині затримали бойовика "Русской православной армии" (відео)

Кримінал
Юлія Обелець15 листопада 2015 о 12:171329 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині затримали бойовика "Русской православной армии" (відео)
Співробітники СБУ затримали у Кременчуцькому районі місцевого мешканця, бойовика «Русской православной армии» – одного з незаконних збройних формувань так званої «ДНР».

На Полтавщині СБУ затримала бойовика На Полтавщині СБУ затримала бойовика . Фото uapress.info

Полтавець ще на початку 2014 року приєднався до терористів, – йдеться у повідомленні прес-групи УСБУ в Полтавській області. У складі незаконного збройного формування він брав участь у бойових зіткненнях із силами антитерористичної операції. Терорист також чергував на блокпостах сепаратистів у Горлівці та Донецьку, переміщував з Росії бойову техніку та озброєння на тимчасово контрольовану бойовиками територію.

За даними СБУ, до рідного регіону бойовик приїхав «перепочити» від терористичної діяльності та у результаті спецоперації був затриманий.

Зловмиснику оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (Створення терористичної групи чи терористичної організації. За таке злодіяння передбачається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років.

Нагадаємо, полтавська поліція працює в посиленому режим через імовірні теракти в України

Відео з каналу youtube СБУ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter