На ротацію в АТО поїхали 170 полтавських правоохоронців

АТО
Ольга Матвієнко20 лютого 2015 о 14:392424 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На ротацію в АТО поїхали 170 полтавських правоохоронців
Правоохоронці змінять у зоні проведення АТО бійців, які там вже місяць.

20 лютого на плацу УМВС у Полтавській області офіційно провели загін працівників міліції області, які вже сьогодні будуть у зоні проведення антитерористичної операції.

– Там не просто, ви це знаєте і знає кожен громадянин нашої держави. Біда і горе приходить у кожне місто і село нашої країни. Люди віддають своє життя і здоров’я, щоб захистити цілісність держави. Прошу бути зібраними, чітко виконувати накази командирів і пам’ятати, що на вас чекаємо ми і ваші родини, – сказав під час проводів Андрій Балонь, виконуючий обов’язки начальника УМВС області.

На ротацію в АТО поїхали 170 полтавських правоохоронців

Цього разу на Схід вирушили 170 правоохоронців. Це – бійці батальйону «Полтава», роти «Кременчук» і службовці зі зведеного загону міліції. Деякі із них їдуть на Схід і вдруге, і втретє. Вони підмінять чоловіків, які перебувають в АТО протягом місяця. Командування АТО розподілить підрозділи у чотири райони.

Традиційно провести бійців прийшли учні Полтавського ліцею №1 імені І. П. Котляревського. Вони побажали чоловікам наснаги, міцного здоров’я і швидкого повернення живими і неушкодженими. Із собою в дорогу подарували правоохоронцям листи й обереги.

На проводах був присутній і Віктор Трофименко. Боєць батальйону спецпризначення "Дніпро-1", який щойно повернувся із лікування в Литві. Він отримав поранення під час обстрілу в донецькому аеропорту. Незабаром він знову повернеться на службу в зоні АТО. Як ті хлопці, які сьогодні вкотре поїхали на ротацію, він не збирається покидати свій обов’язок.

Нагадаємо, що 18 лютого правоохоронці, які зараз перебувають у зоні проведення антитерористичної операції, вийшли із району Дебальцевого. Серед наших бійців шестеро поранений і один зниклий безвісти.

Фото – Ольга Матвієнко, Андрій Іванов

Відео – Андрій Іванов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter