Відомо, скільки грошей зібрали на Водохресному ярмарку в Полтаві

АТО
Ольга Правденко19 січня 2016 о 18:301115 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Відомо, скільки грошей зібрали на Водохресному ярмарку в Полтаві
Попри сніговій і замети в Полтаві відбувся благодійний ярмарок.

Відомо, скільки грошей зібрав Волонтери зібрали майже 25 тисяч гривень. Фото зі сторіник "Полтавського батальйону небайдужих" (3 шт.)

Організатори чергового благодійного ярмарку "Полтавський батальйон небайдужих", відмовилися від приготування шашликів, плову, каш та інших смаколиків через погодні умови. Тому захід назвали міні-ярмарком. Уже традиційно він відбувся на Соборному Майдані біля Полтавського Свято-Успенського собору. На ньому гостям пропонували чай, глінтвейн, смачне печиво з мигдалем, млинці з різними начинками, вареники, домашню випічку, гарячі чай та каву, поробки волонтерів.

Окрім волонтерів у ярмарку взяли участь представники деяких торгових марок Полтави.

– Родзинка нашого ярмарку – безалкогольний глінтвейн, а також поповнення від майстринь та майстрів Полтави – чудові сувеніри та картини, – написали на сторінці "Полтавського батальйону небайдужих" у соціальній мережі Фейсбук.

Відомо, скільки грошей зібрав Домашні смаколики

По закінченню заходу волонтери порахували зібрані гроші, які підуть на потреби воїнів АТО.

Відомо, скільки грошей зібрав

– Ми порахували кошти зібрані на нашому міні-ярмарку! Ну майже як минулого року під час Ярмарку на Богоявлення – 24 518,00 грн. Продали все і результатом дуже задоволені, сподіваємося, ви теж, – написали організатори у соцмережі.

Читайте також: У Полтаві на ярмарку виготовили 250 скоб для бліндажів в зоні АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter