Загиблого в Іловайську Олександра Мочалова перепоховають в Полтаві 7 лютого

АТО
Юлія Обелець6 лютого 2015 о 11:241913 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Загиблого в Іловайську Олександра Мочалова перепоховають в Полтаві 7 лютого
У суботу, 7 лютого, у Полтаві переховають бійця Олександра Мочалова, який загинув у Іловайському котлі. Батько Олександра тривалий час шукав сина по ДНК і місяць тому знайшов.

Загиблого в Іловайську Олександра Мочалова перепоховають в Полтаві 7 лютогоЗагиблого в Іловайську Олександра Мочалова перепоховають в Полтаві 7 лютого. Фото з соцмережі

До слова, 15 січня, полтавці провели панахиду за Олександром Мочаловим.

– Прийшов час попрощатися з ним на рідній землі. Оскільки перепоховання не є безкоштовним. Народний депутат Юрій Бублик надав автобус для перевезення, також проплачує декілька тисяч комунальним службам Дніпропетровська (тіло Олександра було захоронене у жовтні). Міська рада допомагає автобусом, караулом, катафалком. Владика звернувся з прохання до кафе, де буде обід, щоб ціни були патріотичними... Хто чим може - тим і допомагає. Разом проведемо нашого героя, – йдеться у повідомленні Полтавського батальйону небайдужих.

7 лютого о 9 годині розпочнеться літургія. А об 11 – панахида. Потім проведуть тіло до Краєзнавчого музею. Захороненять Олександра на Алеї героїв на Боженківському кладовищі.

Нагадаємо, цього дня в Кременчуці прощатимуться ще з одним бійцем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter