Благодійно-мистецька акція в Полтаві: в корпусному парку проходить четвертий «Кадетаріум» (ФОТО, ВІДЕО)

Дозвілля
Ольга Матвієнко5 липня 2015 о 14:532319 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Благодійно-мистецька акція в Полтаві: в корпусному парку проходить четвертий «Кадетаріум» (ФОТО, ВІДЕО)
Смачні їжа та напої, виставка картин та фотографій, поетичні читання, вироби хенд-мейд, розваги для дітей – усе це в тіні дерев у корпусному парку.

5 липня із 12.00 до 22.00 у корпусному парку проходить вже добре відомий полтавцям «Кадетаріум». Цього разу фестиваль проводять у форматі «Арт-парку». Але це не єдина особливість: організатори об’єднали зусилля із чи не найпотужнішою волонтерською організацією міста – Полтавським батальйоном небайдужих.

Благодійно мистецька акція в Полтаві в корпусному парку проходить четвертий Кадетаріум У Полтаві проходить «Кадетаріум». Фото Ольги Матвієнко

– Художники, музиканти, поети, фотографи, майстри хенд-мейд – усі разом у парку об’єдналися заради мистецької акції, – розповіла Нато Мікеладзе, одна із організаторів «Кадетаріуму». – Акція спільна із Полтавським батальйоном небайдужих. Це ми вперше проводимо спільний захід. До того просто проводили «Інтелектуальні барахолки», працювали із їхніми скринями. Протягом тих акцій зібрали близько 25 тисяч гривень. Цього разу вирішили об’єднати зусилля.

Тож полтавці окрім приємно провести час, витрачаючи кошти, тим самих жертвують їх на допомогу бійцям АТО.

– Усі зібрані кошти будуть передані Полтавському батальйону небайдужих і на них закуплять необхідні речі для бійців АТО. Також ми вже плануємо наступний ярмарок біля Свято-Успенського собору. Орієнтовно він відбудеться наприкінці серпня, – зазначила Наталія Гранчак, координатор Полтавського батальйону небайдужих.

Наталія Степанівна говорить, що із кожним днем кількість замовлень із фронту зростає. Це пов’язане із тим, що тепер про Полтавський батальйон небайдужих знають не тільки полтавські бійці, а й скрізь на передовій. Допомогти намагаються усім, але відчувають, що кількість тієї допомоги, яку надають полтавці, зменшується через виснаженість і моральну, і фінансову.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter