Не всі учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» доїхали з Харкова до Полтави (ФОТО)

Дозвілля
Юлія Обелець17 червня 2016 о 16:421516 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Не всі учасники велопробігу «Вишиваний Шлях» доїхали з Харкова до Полтави (ФОТО)
Всеукраїнський велопробіг маршрутом «Вишиваний Шлях» уже в Полтаві

17 червня частина учасників велопробігу «Вишиваний Шлях» приїхала до Полтави. Вони вирушили з Харкова 13 червня. Нагадаємо, що інша група веломандрівників вирушила із Західної України й також прямує до столиці, де всі мають зустрітись 28 червня.

Не всі учасники велопробігу Вишиваний Шлях доїхали до Полтави (ФОТО)

Група, яка стартувала з Харкова, у Полтаві відвідала зокрема краєзнавчий музей, де власне презентували проект «Вишиваний Шлях». Згодом вирушили на екскурсію до Полтавського державного історико-культурного заповідника «Поле Полтавської битви» та Музею історії Полтавської битви.

Одягнуті мандрівники у спортивний одяг, хоча один прибув у вишиванці. Зі слів власників двохколісних коней, в дорозі їх застав дощ. Доїхати до Полтави змогли не всі велосипедисти.

– Стартували з Харкова, їдемо до Києва, розповів Володимир Пупинін, учасник велопробігу. – У дорозі ми вже чотири дні. Об’їжджали цікаві місцевості Харківщини. Спершу нас було 20, але 10 людей відразу від’єдналось, оскільки серед них були діти й пенсіонер. Сьогодні троє з Полтави від’єднались, проте завтра до нас має приєднатись п’ятеро з Полтави. Далі через Сорочинці, Хомутець, Миргород, Лубни (Мгарський монастир), Пирятин і далі вже Київщиною.

Не всі учасники велопробігу Вишиваний Шлях доїхали до Полтави (ФОТО)Володимир Пупинін

До слова, маршрут проекту охоплює 10 областей, де веломандрівники планують об’їхати 500 туристичних пам’яток.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter