Полтавців запрошують на дводенний пасхальний благодійний ярмарок

Дозвілля
Ольга Матвієнко5 квітня 2015 о 14:2729291 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців запрошують на дводенний пасхальний благодійний ярмарок
Два дні у Полтаві ярмаркуватимуть, щоб зібрати кошти для військових.

у Полтаві відбудеться благодійний ярмарок. Фото Олега Апостолова

12-13 квітня у Полтаві відбудеться благодійний ярмарок. Його організаторами традиційно виступають волонтери Полтавського батальйону небайдужих.

Ярмаркуватимуть на Соборній площі (поблизу Білої альтанки). Полтавці та гості міста зможуть придбати вироби ручної роботи, домашню випічку і багато іншого. Не обійдеться свято і без частування.

У програмі свят:
12 квітня, з 3.00 ранку до 12.00 – ярмарок-продаж великодніх страв та виробів майстрів народної творчості. А з 18.00 – великий святковий концерт.

13 квітня, з 12.00, -- «Свято Пасхи». У програмі: «Фестиваль духовної музики», конкурс на кращий великодній кошик, майстер-класи (в тому числі – із розпису писанок), частування «Польової кухні батальйону» та святковий концерт продюсерського центру Наталії Май.

Нагадаємо, що на ярмарку, який відбувся 15 лютого зібрали більше 127 тисяч гривень. Усі кошти волонтери витрачають на речі, необхідні військовим на Сході.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter