"Україна – єдина родина!" – доводять на Сорочинському ярмарку (оновлено)

Дозвілля
Юлія Обелець18 серпня 2015 о 11:381512 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 "Україна – єдина родина!" – доводять на Сорочинському ярмарку (оновлено)
18 серпня відкрився Національний Сорочинський ярмарок-2015.

Цьогоріч торжище проходить під гаслом "Україна - єдина родина". Із самого ранку на площі Великих Сорочинців людно. Торгувати і купувати, співати і розважатися приїхали люди з усієї країни та закордону.

Традиційно ярмарок – не тільки торгівля, а й презентація передових технологій, українського народного мистецтва та ремесел, культурного багатства краю. На Сорочинському ярмарку представлені близько 200 підприємств та підприємців, на кількох сценах виступатимуть сотні народних колективів. Під час відкриття наголосили на тому, що Полтащина і вся Україна може ярмаркувати, жити під мирним небом завдяки тим героям, які захищають її кордони на Сході, – повідомляє з місця події наша колега Ольга Матвієнко.

У першому ряду – Владика Філіп та голова ОДА Валерій Головко

Прибули творчі колективи із 11 областей України, у тому числі Донецької, Луганської, Запорізької, Київської, Кіровоградської та інших областей.

Символічно ярмарок відкрив Микола Гоголь. Із офіційних гостей присутні Валерій Головко, його заступники, представники обласної ради, духовенства різних віросповідань. Із іноземних гостей – представники Грузіі, В'єтнаму, Малайзії, Словенії та Словаччини.

– Сорочинсьий ярмарок стверджує непереможність нашого українського духу і ми будемо жити. Ми славимо наших воїнів, які захищають Україну на Сході! – проголосила Світлана Свищева, керівник проекту.

– Ярмарок наша візитівка і ми шануємо наше коріння, нашу історію, – промовив Валерій Головко, голова Полтавської ОДА. – Ярмарок має об'єднавчий зміст. Тут представники українського народу від Сходу до Заходу. Ми маємо потужний аграрний та промисловий сектор. Ми переживаємо складні часи, але до перемог на сході ми додаємо перемоги у мирній праці. Ми відбудовуємо нашу державу і відчуваємо як ніколи скільки це коштує.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter