Виставка військової техніки, пам’ятник Мазепі та ярмарок – заходи в Полтаві до Дня захисника України

Дозвілля
Юлія Обелець13 жовтня 2015 о 10:432449 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Виставка військової техніки, пам’ятник Мазепі та ярмарок  – заходи в Полтаві до Дня  захисника України
14 жовтня Полтавщина святкуватиме День захисника України

Виставка військової техніки, пам’ятник Мазепі та ярмарок – заходи в Полтаві до Дня захисника УкраїниВиставка військової техніки, пам’ятник Мазепі та ярмарок – заходи в Полтаві до Дня захисника України. Фото firtka.if.ua

Цього дня для полтавців заплановано чимало свят. Вперше на Театральній площі продемонструють кращі зразки військової техніки.

О 13.00 вперше Полтавський гарнізон проведе святкове шикування. Військові, правоохоронці та рятувальники пройдуть урочистим маршем. Полтавці побачать кращі зразки техніки та стрілецької зброї.

Також 14 жовтня заплановано доставити до Полтави пам’ятник Івану Мазепі. О 12.00 на Соборному майдані м. Полтави громаді урочисто представлять цей пам’ятник. Потім його на певний термін віддадуть на зберігання, доки не буде встановлено постамент. Офіційне відкриття заплановано на кінець листопада, повідомили на сайті Полтавської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що цього дня о 12 годині відбудеться традиційний благодійний ярмарок від Полтавського батальйону небайдужих. Місце проведення – площа біля Свято-Успенського кафедрального собору (неподалік Білої альтанки).

До слова, Президент Петро Порошенко зробив День захисника України державним святом і неробочим днем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter